Κλείνει η Τράπεζα Πειραιώς στα Τρόπαια

Κλείνει η Τράπεζα Πειραιώς στα Τρόπαια

Ιούλιος 03, 2019 - 13:36
9 σχόλια

Μετά το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας στα Τρόπαια του δήμου Γορτυνίας, ένα ακόμα πλήγμα ήρθε να προστεθεί στα καθημερινά προβλήματα των κατοίκων της περιοχής.

Το κλείσιμο της τράπεζας Πειραιώς έχει πλέον αποφασιστεί και δυστυχώς τις επόμενες ώρες το κλείσιμο του υποκαταστήματος στα Τρόπαια θα είναι γεγονός.

Σύμφωνα με πληροφορίες από «επίσημα» χείλη, η τράπεζα από με την ερχόμενη εβδομάδα θα εξυπηρετεί το κοινό μόνο δύο μέρες στην εβδομάδα.

Το  κλείσιμο της τράπεζας ανήκει στο πλαίσιο των γενικών ενεργειών του Ομίλου Πειραιώς να καταργεί το υποκαταστήματα και να αφαιρεί μηχανήματα  ΑΤΜ και από χωριά.

Οι προβληματισμοί είναι έντονοι, καθώς η τράπεζα εξυπηρετεί τους συνταξιούχους, αλλά και τους μισθωτούς των απομακρυσμένων περιοχών. Επίσης στο υποκατάστημα εξυπηρετούνται οι κτηνοτρόφοι της περιοχής, λαμβάνοντας από εκεί τα χρήματα των επιδοτήσεων.

Η Γορτυνία φαίνεται να «χάνει» μερικές από τις δυναμικές που είχε, αφήνοντας στους κατοίκους της αίσθηση της αποξένωσης και της παραμέλησης.

Δυστυχώς οι κάτοικοι θα πρέπει από εδώ και πέρα να μάθουν να ζουν χωρίς τράπεζα και να συντονίσουν τις υποχρεώσεις τους τις δύο ημέρες που θα λειτουργεί το υποκατάστημα.


9 Σχόλια

Η ωρολογιακή βόμβα που τοποθέτησε ο Αλέκσης με τον Γιάνη στο τραπεζικό σύστημα στις αρχές του 15 είναι αρκετά μεταρχονορυθμισμένες και σκάνε ακόμη. Παρακαλούνται οι ψηφορόροι των βομβιστών να μην διαμαρτύρονται δημοσίως γιατί γνωριζόμαστε!

Να έρθει ο κουμπάρος της Ντόρας ο Μαρινάκης που του έχει βαφτίσει και το παιδί να την ανοίξει και πάλι. Το άκουσες "Paul Tomsen"; Ή μήπως να γράψω το κανονικό σου όνομα; Επειδή λοιπόν γνωριζόμαστε, κόψε τις εξυπναδούλες και τα ευφυολογήματα και σοβαρέψου..

Ας καταλάβουμε πλέον ότι οι τράπεζες είναι κι αυτές μαγαζιά. Όταν δεν υπάρχει κέρδος, κλείνουν τα υποκαταστήματα. Είναι απλό.

@Paul εγώ λέω πάντως ότι φταίει ο Καποδίστριας. Μας πτώχευσε τότε και ζούμε ακόμα τις συνέπειες... Ας σοβαρευτούμε λιγάκι

Αντιγράφω από το capital gr "...Η μείωση καταστημάτων και προσωπικού είναι απόρροια τόσο των δεσμεύσεων των πλάνων αναδιάρθρωσης που έχουν υποβάλει οι τράπεζες στον SSM και τα οποία προβλέπουν μείωση του κόστους κατά 25% - 30%, αλλά και συνέπεια των τεχνολογικών εξελίξεων..." Άρα, ούτε Αλ6ς, ούτε Κούλης, ούτε Γιανης. Η πλειοψηφία των συναλλαγων γίνεται μέσω ebanking, ATM και αυτοματών μηχανημάτων... άρα τα καταστήματα θα κλείσουν. Σκεφθείτε πως η ΕΤΕ στην Τρίπολη έχει μόνο 1 καταστημα. Πάντως αυτοι που φωναζαν στα Τροπαια για την ΕΤΕ εξαργύρωσαν τις φωνες με ψηφους με τον ψαλτη.

Τώρα κλείνει, που θα τους ανακεφαλαιώσει ο Κούλης με το μαξιλάρι του Τσίπρα;

Σιγά - Σιγά, όλες οι Τράπεζες θα κλείσουν με γκορτσιές ... Όταν το μαγαζί αντί για χρήμα πουλάει π.χ ασφάλειες, δεν πρέπει να το λέμε Τράπεζα αλλά Ασφαλιστικό Γραφείο

Δηλαδή σε νησιά των 500-700 κατοίκων που ζουν χωρίς τράπεζα τι έπαθαν. Και πολύ μας πέφτει για 2 φορές την εβδομάδα.Ας ρυθμίσουμε τις δουλείες μας για αυτές τις μέρες. Υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν και πάνε στην τράπεζα για να περάσει η ώρα

Πάει και αυτό το μαγαζί. Τους διώξανε σιγά σιγά όλους τους "ξένους" οι τοπικιστές τροπαιάτες. Τώρα τι έχει σειρά; Το Κέντρο Υγείας; Οι επενδυτές που θα πηγαίνουν;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.