«Κλειδί» του ντέρμπι και αποθέωση Κουρμπέλη

«Κλειδί» του ντέρμπι και αποθέωση Κουρμπέλη

Μάρτιος 20, 2017 - 11:46
0 σχόλια

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ''Απόστολος Νικολαΐδης'' της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με σκορ 1-0 για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της  Super League με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να αγωνίζεται στο πρώτο ντέρμπι αιωνίων.

Ο Μάρκους Μπερκ μπορεί να ήταν το πρόσωπο της νίκης των πρασίνων με το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε στο 15ο λεπτό που έμελε τελικά να κρίνει και το παιχνίδι ωστόσο ο Δημήτρης Κουρμπέλης ήταν από τους αφανείς ήρωες καταγράφοντας μια  πολύ μεστή και γεμάτη εμφάνιση στο πρώτο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Αρκάς άσος από το Κορακοβούνι ήταν από τους διακριθέντες του Παναθηναϊκού βοηθώντας πολύ  στο πρέσινγκ και στα μαρκαρίσματα έχοντας ρόλο εξολοθρευτή στον χώρο της μεσαίας γραμμής ενώ συνέβαλε πολύ και στην επιθετική ανάπτυξη του τριφυλλιού από τον κεντρικό άξονα.

Μάλιστα ο Δημήτρης Κουρμπέλης δέχθηκε την αναγνώριση για την εμφάνιση του τόσο σε σχόλια από φιλάθλους του Παναθηναϊκού στα sosial media όσο και από αθλητικές εκπομπές με την λεπτομερή ανάλυση του ντέρμπι όντας στα σημεία αναφοράς της σπουδαίας νίκης της ομάδας του.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.