Το κλασικό αριστούργημα του Ντίκενς από το Λύκειο Ελληνίδων (pics,vid)

Το κλασικό αριστούργημα του Ντίκενς από το Λύκειο Ελληνίδων (pics,vid)

Δεκέμβριος 13, 2019 - 22:00
6 σχόλια

Οι χορευτές του Λυκείου Ελληνίδων Τρίπολης παρουσίασαν το βράδυ της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο την Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Ντίκενς.

Την ιστορία για τον τσιγκούνη και άπληστο Σκρουτζ, που λίγο-πολύ, όλοι μας τη γνωρίζουμε και συνήθως τη φέρνουμε περισσότερο στο μυαλό μας τις μέρες των Χριστουγέννων.

Σε μια ασφυχτικά κατάμεστη αίθουσα τα παιδιά του Λυκείου Ελληνίδων Τριπόλεως μετέδωσαν με τον καλύτερο και πιο ουσιαστικό τρόπο την Χριστουγεννιάτικη αυτή ιστορία γεμίζοντας την σκηνή με παραδοσιακούς χορούς, κάλαντα και ζωντάνια.

Το κοινό από την πλευρά του ανταπέδωσε στους μικρούς χορευτές του Λυκείου Ελληνίδων Τριπόλεως για την άψογη παράσταση τους το πιο θερμό και ζεστό του χειροκρότημα σε μια όμορφη βραδιά αφιερωμένη στο εορταστικό πνεύμα των ημερών.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Το αριστούργημα του Ντίκενς από το Λύκειο Ελληνίδων


6 Σχόλια

01:28 Τρίπολη = Η πόλη στην οποία όλοι οι κλαρινογαμπροί κατσίβλαχοι (καλή ώρα) το παίζουν ειδήμονες γράφοντας ανώνυμα σχόλια. Τουλάχιστον αυτοί τους οποίους ειρωνεύεσαι δραστηριοποιούνται σε κάτι και είτε αυτό είναι καλό είτε λιγότερο καλό, έχουν το θάρρος και τα αρχ### να βγαίνουν μπροστά με τα μούτρα τους. Δεν είναι τεμπελχανάδες, ούτε κάθονται στο σπίτι τους να την κάνουν σφεντόνα από το πολύ το τράβηγμα. Εσύ τράβα κι άλλο μέχρι να κουφαθείς βλάχο

Ανωνυμος 1:28 Δεν χρειάζεται να πεις κάτι. Απλά κάθισε μπροστά στον καθρέφτη σου και φτύστον..

@ arcadia portal: προτείνω να προσλάβετε τον αγαπούλα να αρθρογραφεί ως ο τρισμέγιστος κήνσορας της πόλης. Είναι κρίμα να πηγαίνει χαμένη τόση ευφυία και τέτοιο ταλέντο. Τα σχόλιά του είναι πάντα εύστοχα, ψύχραιμα και δίκαια, αμερόληπτα και αντικειμενικά και, κυρίως, καλογραμμένα με σωστά ελληνικά και άριστη ορθογραφία και σύνταξη. Άσε που θα βρει και μια δουλειά της προκοπής και ένα ανώτερο και ιερό νόημα στη ζωή του... Δώστε μια στήλη στον τιμητή των κλαρινογραμπρών ντροπολιτσιωτών (όπως αρέσκεται να μας αποκαλεί) να τον απολαμβάνουμε επίσημα

18:13 αφού έβαλες μόνος σου τον εαυτό σου στη κατηγορία κλαρινογαμπρού, respect!!

18.13 Δεν έχεις δίκιο. "Κλαρινογαμπρούς ντροπολιτσιώτες" (κατσίβλαχους λέει στη συγκεκριμένη περίπτωση) όπως γράφεις, από όσο μπορώ να καταλάβω από αυτά που γράφει στο πιο πάνω σχόλιο τουλάχιστον, αποκαλεί μόνο τους εξυπνάκηδες. Αν θεωρείς ότι δεν είσαι ένας από αυτούς δεν θα πρέπει να προσβάλλεσαι. Από το "μας" που γράφεις όμως βλέπω ότι βάζεις και τον εαυτό σου μέσα, οπότε δεν δικαιούσαι να παραπονιέσαι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.