Κλάδεμα για την αποφυγή τραυματισμών στο πάρκο με το Τρενάκι

Κλάδεμα για την αποφυγή τραυματισμών στο πάρκο με το Τρενάκι

Απρίλιος 20, 2017 - 11:01
2 σχόλια

Στην απομάκρυνση ξερών κλαδιών προχώρησε συνεργείο του Δήμου την Πέμπτη 20 Απριλίου στο πάρκο με το τρενάκι.

Ο Δήμος Τρίπολης είχε ήδη ενημερώσει και είχε τοποθετήσει την κορδέλα απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης οχημάτων από την πλευρά του δρόμου όπου θα γινόταν το κλάδεμα.

Οι εργασίες οι οποίες έγιναν αφορούσαν στο κλάδεμα δέντρων, καθώς υπήρχαν ξερά κλαδιά τα οποία είναι επικίνδυνα για τους περαστικούς, και ανά πάσα στιγμή υπήρχε περίπτωση να πέσουν και να τραυματίσουν κάποιον πεζό ή ακόμα και να προκαλέσουν ζημιά στα σταθμευμένα οχήματα στο σημείο.

Να αναφέρουμε ότι στο πάρκο με το τρενάκι καλό θα ήταν να γίνουν μερικές ακόμα παρεμβάσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με το κόψιμο των χόρτων τα οποία λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και της βροχόπτωσης των προηγούμενων ημερών έχουν αναπτυχθεί. Αλλά αυτό δεν αποτελεί μέγα πρόβλημα, καθώς τακτικά τα συνεργία του Δήμου διατηρούν σε καλή κατάσταση τα πάρκα περιφερειακά της πλατείας Άρεως.

Επίσης κάποια στιγμή πρέπει να γίνει παρέμβαση στο εσωτερικού το τρένου, καθώς όπως έχει αναφέρει το ArcadiaPortal σε προηγούμενες δημοσιεύσεις, το τρένο που βρίσκεται εντός του πάρκου και πλησίον της παιδικής χαράς είναι εστία μόλυνσης.

Έφη Καστραντά
 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Καλά, όταν από έργα είσαι ΜΗΔΕΝΙΚΟ δημοσιεύονται και τα....κλαδέματα! Και καλά κρασιά!!

Παρ, 21/04/2017 - 15:36. μηδενικα σε εργα μηδενικα σε ρεπορταζ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.