KKE: Αναθεώρηση του άρθρου 16 με το οποίο η Παιδεία πρέπει να προάγει τη θρησκευτική συνείδηση

KKE: Αναθεώρηση του άρθρου 16 με το οποίο η Παιδεία πρέπει να προάγει τη θρησκευτική συνείδηση

Σεπτέμβριος 21, 2019 - 09:45
4 σχόλια

«Η σημερινή αναχρονιστική απόφαση του ΣτΕ, που έκρινε ως αντισυνταγματικές ακόμη κι αυτές τις άτολμες ενέργειες της προηγούμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για το μάθημα των θρησκευτικών, πέρα από τα όποια νομικά της ζητήματα, αναδεικνύει και το εξής: Την ανάγκη αναθεώρησης του άρθρου 16 παρ. 2 του Συντάγματος, σύμφωνα με το οποίο η Παιδεία θα πρέπει να προάγει τη θρησκευτική συνείδηση» τονίζει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για την απόφαση του ΣτΕ σχετικά με το μάθημα των θρησκευτικών.

«Το ΚΚΕ, στη διαδικασία συνταγματικής αναθεώρησης, είχε προτείνει την αλλαγή αυτής της διάταξης, κάτι όμως που απορρίφθηκε από όλα τα άλλα κόμματα, του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβανομένου» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.


4 Σχόλια

Το ΚΚΕ πάντα κλείνει το ένα μάτι. Δυστυχώς το λάθος μάτι! Συχνά πάντως κλείνει και τα δύο...

Έτσι σας λένε να κάνετε οι αγγλοσάξωνες αφέντες σας (που σας ταίζουν καλά με την κομματική επιχορήγηση και τους βουλευτικούς μισθούς εντός της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας που κατά τα άλλα θέλετε την ανατροπή της έλεγε η Παπαρήγα) έτσι κάνετε. Αποδομήστε κάθε πυλώνα που κρατάει το έθνος σας λένε. Χτυπάτε την πατρίδα και τους ήρωες της σαν το σκουπίδι της Κερκύρας, χτυπάτε την θρησκεία όπως τώρα χτυπάτε και την οικογένεια με την νομιμοποίηση των εκτρώσεων και τις υιοθεσίες από ομοφυλοφίλους κλπ. Και πάντα φιλότουρκοι ήσασταν. Από τον Βοροσίλωφ της πλατείας Ταξίμ, μέχρι τον καπετάν Κεμάλ το '46

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.