Κιτρινομπλέ μεταγραφικά «δίχτυα» παντού

Κιτρινομπλέ μεταγραφικά «δίχτυα» παντού

Μάιος 25, 2017 - 12:02
1 σχόλια

Η μεταγραφική περίοδος  ξεκινά και επίσημα σε λίγες ημέρες και οι ομάδες με το τέλος των πρωταθλημάτων τους βρίσκονται στην διαδικασία του προγραμματισμού για τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει βεβαίως και με τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος θέλει να βάλει τις βάσεις για την δημιουργία ενός συνόλου που θα μπορέσει να τον επαναφέρει ξανά στις επιτυχίες και στις υψηλές θέσεις του νέου πρωταθλήματος και φυσικά του κυπέλλου Ελλάδος.

Η αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες άφησε πικρία στον σύλλογο και στους φιλάθλους του με την περιπέτεια αυτή όμως να έχει αίσιο τέλος και τελικά την ομάδα να παραμένει στην Super League και να ετοιμάζεται για την 11η συνεχόμενη παρουσία της στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όπως έχουμε αναφέρει, είναι σίγουρο πως αυτό θα είναι ένα άκρως θερμό καλοκαίρι σχετικά με τα μεταγραφικά του Αστέρα Τρίπολης, καθώς πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι η ενίσχυση με ποιητικές επιλογές ποδοσφαιριστών σε θέσεις όπου υπήρξαν προβλήματα και αδυναμίες την περυσινή σεζόν.

Την δεδομένη χρονική στιγμή πρώτο μέλημα είναι το κομμάτι των αποχωρήσεων το οποίο θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και τις μεταγραφικές κινήσεις  με το βάρος να πέφτει στον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν να σπάσουν κάποια συμβόλαια ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται για την νέα χρονιά.

Από κει και πέρα, όπως διατυπώθηκε και διά στόματος Στάικου Βεργέτη στην συνέντευξή του στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, παρότι ακόμα δεν έχει γίνει η τελική συζήτηση για το ποιοι θα αποχωρήσουν, ο Αστέρας Τρίπολης ρίχνει δίχτυα παντού αναφορικά με τα μεταγραφικά και την ενίσχυσή του.

Εκτός της Β’ Ισπανίας όπου έχουν γίνει ταξίδια τις προηγούμενες ημέρες από τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Γαλανακόπουλο και τον προπονητή της αρκαδικής ομάδας Στάικο Βεργέτη, οι κιτρινομπλέ έχουν στραμμένη την προσοχή τους και σε άλλες αγορές όπως είναι η γαλλική αλλά και αυτή των Βαλκανίων.

Από την Ιβηρική υπάρχουν πάντως περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει και αναμένεται το επόμενο διάστημα να δρομολογηθούν εξελίξεις αλλά, όπως φαίνεται, ο Αστέρας Τρίπολης είναι έτοιμος να χτυπήσει παντού για να βρει ποδοσφαιριστές με τα χαρακτηριστικά που ψάχνει.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.