Κιτρινομπλέ κοπή πίτας σε μια λαμπερή βραδιά (pics,vid)

Κιτρινομπλέ κοπή πίτας σε μια λαμπερή βραδιά (pics,vid)

Ιανουάριος 30, 2016 - 09:16
1 σχόλια

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Αστέρα Τρίπολης το βράδυ της Παρασκευής (29/1) μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα από κόσμο σε γνωστό κέντρο της πόλης.

Την εκδήλωση με την παρουσία τους τίμησαν ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης Γιάννης Καυμενάκης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος, οι αντιπρόεδροι της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Δημήτρης Μποροβήλος και Δημήτρης Κενές, μέλη της διοίκησης, το προπονητικό επιτελείο της πρώτης ομάδας αλλά και των ακαδημιών, οι ποδοσφαιριστές και ασφαλώς μικροί και μεγάλοι φίλοι του Αστέρα που γέμισαν ασφυχτικά την αίθουσα. 

Η διάθεση και το κέφι ασφαλώς ήταν πολύ ανεβασμένη από όλους σε μία πολύ ξεχωριστή και ζεστή βραδιά με την ευχή που κυριαρχούσε από όλους ο Αστέρας να συνεχίσει να χαρίζει επιτυχίες και να ανέβει στο μέλλον ακόμα πιο ψηλά.

Στην κοπή της κιτρινομπλέ πίτας βρέθηκαν και τα τρία από τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας (Στανισάβλιεβιτς, Τριανταφυλλόπουλος, Τσάβες) με τον Αργεντινό άσο να γίνεται το σημείο αναφοράς για τους φιλάθλους.

Ο πρόεδρος των οργανωμένων φιλάθλων του Αστέρα Τρίπολης αφού πρώτα καλωσόρισε τον κόσμο και ευχάριστε την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση τόνισε πως το μεγάλο όπλο του Αστέρα είναι τα γεγονός ότι η ομάδα και ο κόσμος είναι μία οικογένεια και αμέσως μετά κάλεσε τον Γιάννη Καυμενάκη για να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Ο πρόεδρος των οργανωμένων φιλάθλων του Αστέρα Τρίπολης χάρισε τιμητική πλακέτα στον εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Γιάννη Καυμένακη για όλα αυτά που έχει προσφέρει στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος ο οποίος είπε πως παρά το γεγονός ότι η πόλη είναι μικρή πληθυσμιακά η ομάδα εκπροσωπεί εδώ και τέσσερα χρόνια τον νομό μας στο Europa League και πως η ομάδα χρειάζεται στήριξη τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα.

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Γιώργος Ζησόπουλος ο οποίος και αποθεώθηκε με το όνομα του να γίνεται σύνθημα στα χείλη του κόσμου δίνοντας υπόσχεση πως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν από εδώ και στο εξής να δίνουν μόνο χαρές σε όλους αυτούς που αγαπάνε αυτή την ομάδα.

Πριν από την έναρξη της εκδήλωσης από την πλευρά των οργανωμένων φιλάθλων του Αστέρα στις κάμερες των τοπικών μέσων μίλησαν ο Πάρις Κριτσιδήμας και ο Κώστας Σταθούλης λέγοντας πως ο Αστέρας χρόνο με τον χρόνο μεγαλώνει όλο και περισσότερο και χρειάζεται ακόμα πιο πολύ στήριξη από όλους αλλά και ότι ο κόσμος του Αστέρα πρεσβεύει  με την συμπεριφορά του κάτι το διαφορετικό με το χαρακτηριστικό σύνθημα του Αστέρα που είναι κάτι το ‘’Be Defferent’’  να αποδυκνύει κάτι τέτοιο.

Τέλος κατά την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών από την εκδήλωση Δημήτρης Κουρμπέλης και Ματίας Ιγκλέσιας ευχαρίστησαν τους φιλάθλους για την στήριξη τους με την ευχή το 2016 να φέρει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για την ομάδα.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Η κοπή πίτας των οργανωμένων του Αστέρα


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.