Κιτρινομπλέ ευχές από Ιωαννίδη και Αθανασιάδη (vid)

Κιτρινομπλέ ευχές από Ιωαννίδη και Αθανασιάδη (vid)

Δεκέμβριος 24, 2016 - 19:39
0 σχόλια

Οι εορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Αστέρα Τρίπολης κάνει το δικό του restart σε αγωνιστικό και πνευματικό επίπεδο και να έτσι ώστε να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος με την επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων το νέο έτος.

Το 2016 που μας αποχαιρετά σε λίγες ημέρες ήταν μία χρονιά που δεν τον πήγε τον Αστέρα Τρίπολης.  Η ομάδα την σεζόν που φεύγει δεν μπόρεσε να πιάσει τον περσινό στόχο της πεντάδας και η μέχρι τώρα πορεία της στην Super League δεν είναι η ιδανική με βάση τις προσδοκίες που υπάρχουν.

Ωστόσο ο Αστέρας Τρίπολης επιθυμεί το 2017 να αλλάξει τα πράγματα καθώς έχει όλα τα φόντα και τις προδιαγραφές. Οι κιτρινομπλέ ψάχνουν ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στην Super League αλλά και την μεγάλη διάκριση στον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος καθώς βρίσκονται στην φάση των ‘’16’’.

Λίγες ώρες πριν την εορτή των Χριστουγέννων και την εορταστική άδεια των ποδοσφαιριστών Νίκος Ιωαννίδης και Γιώργος Αθανασιάδης μίλησαν στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr για την χρονιά που φεύγει, για τις φιλοδοξίες που υπάρχουν στο νέο έτος που έρχεται και ασφαλώς έδωσαν τα δικά τους μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας αλλά και τις καθιερωμένες ευχές.

Ο πρώτος σκόρερ του Αστέρα Τρίπολης Νίκος Ιωαννίδης τόνισε πως η χρονιά είναι πολύ μεγάλη και περιμένει πολύ δουλειά αυτόν και τους συμπαίχτες του έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους και τις φιλοδοξίες του σε πρωτάθλημα και κύπελλο με τον τελικό να αποτελεί ένα μεγάλο όνειρο. Παράλληλα δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει περισσότερο και με κάθε τρόπο αγωνιστικά τον Αστέρα και έδωσε τις ευχές του ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς για υγεία, ευτυχία και πολλά χαμόγελα σε όλον τον κόσμο.

Από την πλευρά του ο υψηλόσωμος πορτιέρο Γιώργος Αθανασιάδης αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις στους μήνες που βρίσκεται στην ομάδα χαρακτηρίζοντας ως μια μεγάλη οικογένεια τον Αστέρα Τρίπολης και τόνισε πως στόχος είναι το 2017 η ομάδα να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Επίσης ο νεαρός κίπερ ανέφερε πως η εορταστική άδεια είναι μία ευκαιρία αυτοκριτικής και σκέψεις για τους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να επιστρέψουν καλύτεροι, για τον θεμιτό ανταγωνισμό στην θέση ‘’1’’ που βελτιώνει  καθημερινά τον ίδιο και τους υπόλοιπους τερματοφύλακες της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τις ευχές του για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος με υγεία, χαρά και ευτυχία σε όλο τον κόσμο και σους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Κιτρινομπλέ ευχές από Ιωαννίδη και Αθανασιάδη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.