Κιτρινομπλέ εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων

Κιτρινομπλέ εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων

Ιούνιος 19, 2017 - 11:25
2 σχόλια

Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή που μόλις ξεκίνησε στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς πλην του Ντάνι Πιτσίν Ερμόσα στην τελική τους ευθεία μοιάζει να μπαίνουν και άλλες περιπτώσεις που είναι ανοιχτές.

Αναφορικά με τον 25χρονο μεσοεπιθετικό Ντάνι Πιτσίν, μέσα στις επόμενες ώρες θα βρίσκεται στην πόλη μας έτσι ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης, κλείνοντας έτσι το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής του.

Από εκεί και πέρα, εξελίξεις αναμένεται να υπάρχουν και στο θέμα του Φρανκ Ιβ Μπαμπόκ αφού μετά τον αποκλεισμό της Ουέσκα από τη διεκδίκηση της ανόδου στην Primera Division η απόφαση του 22χρονου Γάλλου κεντρικού μέσου στην πρόταση της αρκαδικής ομάδας θα είναι άμεση.

Σε όλα αυτά θα πρέπει να προστεθούν δύο ακόμα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και φέρεται να απασχολούν και να εξετάζονται από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο λόγος για τον Λεβί Κλεμέν Μαντίντα της Ταραγόνα και τον Έκτορ Γιούστε της Μαγιόρκα που βρίσκονται στη λίστα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η εβδομάδα αυτή είναι καθοριστική για τον Αστέρα Τρίπολης. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από τον Πίτσιν, δύο με τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές επίσης από την Ιβηρική θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ώρες ίσως και ημέρες από τους κιτρινομπλέ, χωρίς πάντως να έχουν αφεθεί να διαρρεύσουν ακόμα κάποια ονόματα.

Ο τεχνικός διευθυντής της αρκαδικής ομάδας Νίκος Γαλανακόπουλος ταξίδεψε και το Σαββατοκύριακο (17-18 Ιουνίου) στην Ισπανία για να τσεκάρει περιπτώσεις και να «τρέξει» ακόμα περισσότερο κάποιες άλλες, επιστρέφοντας στη χώρα μας τα ξημερώματα της Δευτέρας 19 Ιουνίου.

Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί πως ο Αστέρας Τρίπολης στην τελευταία εβδομάδα του πριν από την έναρξη της προετοιμασίας του θα πραγματοποιήσει τα πρώτα του «μπαμ», δίνοντας τη δυνατότητα στον Στάικο Βεργέτη να έχει από την αρχή κάποιους νέους ποδοσφαιριστές μαζί του.

Τέλος, και σε ό,τι έχει να κάνει με τους Νίκο Καλτσά, Νίκο Ιωαννίδη και Ελίνι Δημούτσο που έχουν ενημερωθεί να αναζητήσουν νέα ομάδα, σε περίπτωση που έως την έναρξη της προετοιμασίας δεν το έχουν καταφέρει, θα λάβουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα του Αστέρα Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

αυτο που πρεπει να κανει ο ΑΣΤΕΡΑΣ αν θελει να δει ασπρη μερα ειναι να διωξει αυτον το υποτιθεμενο τεχνικο διευθυντη και μετα τον κολλητο του που νομιζει οτι γνωριζει απο μπαλλα, μη νομιζετε οτι τρωμε κουτοχορτο θα δειτε θα μεινετε μονοι σας στο γηπεδο

Τα ονόματα αυτά που ακούγονται ούτε η μάνα που τους γέννησε δεν τα ξέρει !! Για να δούμε ...τί θα δούμε !!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.