Κιτρινομπλέ αποκαλυπτήρια με Ολυμπιακό

Κιτρινομπλέ αποκαλυπτήρια με Ολυμπιακό

Ιούλιος 17, 2017 - 11:10
1 σχόλια

Η στιγμή του πρώτου φιλικού αγώνα της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς έρχεται για τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος την Τετάρτη (19/7, 21:00) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο γήπεδο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης'' σε ένα πολύ δυνατό τεστ.

Την Τετάρτη 23 Ιουλίου ο Αστέρας Τρίπολης συμπληρώνει 23 μέρες σκληρής προετοιμασίας έχοντας την δυνατότητα να αγωνιστεί για πρώτη φορά με την έναρξη των προπονήσεων και ουσιαστικά να ανοίξει το δεύτερο στάδιο της φετινής του προετοιμασίας που περιλαμβάνει φιλικά παιχνίδια.

Πρόκειται δηλαδή για τα άτυπα αποκαλυπτήρια του νέου Αστέρα καθώς παρότι το ρόστερ δεν έχει συμπληρωθεί ακόμα και παραμένουν κενές θέσεις την πρώτη τους εμφάνιση με την κιτρινομπλέ φανέλα αναμένεται να κάνουν οι νεαποκτηθέντες Λέβι Μαντίντα και Τριαντάφυλλος Πασαλίδης ενώ πολύ πιθανό είναι να αγωνιστεί και ο Κορεάτης Χι Γιανγκ που όπως φαίνεται θα αποκτηθεί αλλά και οι δύο νεαροί Σενεγαλέζοι που δοκιμάζονται τις τελευταίες ημέρες.

Τέλος το πρόγραμμα κυλά με μονές πλέον καθημερινές προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης ενώ μετά το αγώνα με τον Ολυμπιακό η αρκαδική ομάδα θα μεταβεί στην Αυστρία για σειρά δυνατών φιλικών τεστ.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

την συνθεση ποιος θα τη φτιαξει πολυ φοβαμαι οχι ο προπονητης

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.