Κηποτομή – Λυμπερόπουλος: Φτιάξτε τον τέλειο κήπο και το ομορφότερο μπαλκόνι (pics,vid)

Κηποτομή – Λυμπερόπουλος: Φτιάξτε τον τέλειο κήπο και το ομορφότερο μπαλκόνι (pics,vid)

Απρίλιος 19, 2018 - 11:00
0 σχόλια

Η άνοιξη είναι η κατάλληλη εποχή για να γεμίσετε τα παρτέρια στον κήπο σας και τις ζαρνινιέρες στο μπαλκόνι σας με πολύχρωμα λουλούδια που θα ανθίζουν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Τι καλύτερο από το να γεμίζει το σπίτι σας με χρώματα και αρώματα που η φύση απλόχερα προσφέρει την άνοιξη.

Η απόλυτη πρόταση για να αποκτήσετε τον τέλειο κήπο και το ομορφότερο μπαλκόνι είναι η Κηποτομή του κ. Κωνσταντίνου Λυμπερόπουλου.

Στην Κηποτομή θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία καλλωπιστικών και οπωροφόρων φυτών,  σπορόφυτα, βολβούς φυτά εσωτερικών χώρων, βιολογικά προϊόντα φυτοπροστασίας και θρέψης, χώματα ανωτέρας ποιότηταε, κηπουρικά εργαλεία, σπόρους γκαζόν, προϊόντα άρδευσης και μια μεγάλη ποικιλία  από πήλινες και πλαστικές γλάστρες σε πολλά χρώματα και ό,τι άλλο χρειάζεστε για την περιποίηση των φυτών σας.

Ο Κωνσταντίνος Λυμπερόπουλος μπορεί να σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές για να φτιάξετε τον κήπο ή το μπαλκόνι των ονείρων σας.

Επισκεφθείτε την «ΚΗΠΟΤΟΜΗ» στο 1,5 χλμ. Τρίπολης – Σπάρτης (λίγο μετά το ΙΚΑ) και ενημερωθείτε για τα φυτά που ταιριάζουν στις ανάγκες του χώρου σας αλλά και στην προσωπική σας ιδιοσυγκρασία.

Το κατάστημα είναι ανοιχτό από τις 07:30 έως τις 21:00.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κηποτομή Λυμπερόπουλος η καλύτερη επιλογή για το κήπο σας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.