Τατούλης
symvolo

Κινητοποίηση στο χώρο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου για την απόλυση εργαζομένων

Κινητοποίηση στο χώρο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου για την απόλυση εργαζομένων

Δεκέμβριος 21, 2018 - 19:15
0 σχόλια

Μετά την παράσταση που κάναμε στο Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, παρουσία και του περιφερειακού συμβούλου Πελοποννήσου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Βαγγέλη Γούργαρη, δεν προέκυψε δέσμευση για επίλυση του θέματος των 4 εργαζόμενων που έχουν ανάπηρο στην οικογένειά τους.

Επιμένουμε ότι τις πετούν στο δρόμο μέσα στις γιορτές, ενώ υπάρχουν οι δυνατότητες ανανέωσης των συμβάσεών τους, τουλάχιστον για ένα χρόνο.

Επειδή δεν είναι πολυτέλεια και αναχρονισμός για τον εργαζόμενο να έχει σταθερή δουλεία, και το νοσοκομείο της Τρίπολης είναι ένα νοσοκομείο με τεράστιες ελλείψεις προσωπικού απαιτούμε ν’ ανανεωθεί η σύμβαση και στις 4 εργαζόμενες στην προοπτική της πλήρους απασχόλησης και της μονιμοποίησής τους, γιατί είναι δικαίωμά τους και δικαίωμά μας οι εργαζόμενοι να δουλεύουμε με δικαιώματα και να μπορούμε να ζήσουμε τις οικογένειές μας. Αυτό μας το δίκαιο αίτημα δεν εμπλέκεται σε τίποτα με τη διαδικασία πρόσληψης μέσω ΑΣΕΠ την οποία έχει ξεκινήσει η διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και η οποία θα προχωρήσει κανονικά.

Ενημερώνουμε ότι αν μέσα στην επόμενη εβδομάδα δεν διευθετηθεί αυτό το φλέγον ζήτημα, την Παρασκευή 28/12/2018 θα προχωρήσουμε σε κινητοποίηση στο χώρο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου.

Το ΔΣ του Σωματείου

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Α.Ε. Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.