Κίνηση ανθρωπιάς από πολίτες της Τρίπολης

Κίνηση ανθρωπιάς από πολίτες της Τρίπολης

Ιούλιος 01, 2015 - 12:48
1 σχόλια

Η Ελλάδα περνά δύσκολα τις τελευταίες ημέρες, αφού οι εξελίξεις τρέχουν και μετά τη λήξη του προγράμματος βρίσκεται ξεκρέμαστη στην κυριολεξία. Μία εικόνα όμως τα δείχνει και τα λέει όλα. Δίνει το παράδειγμα για το πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε και να είμαστε ενωμένοι σε μία τέτοια δύσκολη συγκυρία.

Περπατώντας στην οδό Ναυπλίου, αναγνώστης του Arcadia Portal είδε κρεμασμένες έξω από κάδους απορριμμάτων σακούλες με τρόφιμα. Φαγητά σε συσκευασίες μιας χρήσης αλλά και φρούτα ήταν μερικά από αυτά που κάποιος συμπολίτης θέλησε να τα αφήσει για κάποιον που τα έχει ανάγκη.

Μία κίνηση ανθρωπιάς μέσα στο χάος των τελευταίων ημερών που πρέπει να παραδειγματίσει και να κινητοποιήσει πολλούς. Οι ουρές στις τράπεζες είναι μεγάλες για 60 και 120 ευρώ, αλλά υπάρχουν κι άλλες ουρές από άστεγους και άπορους που δεν έχουν ούτε να φάνε.

Ας δούμε, λοιπόν, αυτή την κίνηση σαν κάτι που θα μας ενώσει περισσότερο και θα μας φέρει κοντά τον έναν με τον άλλον, για να ξεπεράσουμε αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΜΠΡΑΒΟ - ΜΠΡΑΒΟ - ΜΠΡΑΒΟ χίλιες φορές ΜΠΡΑΒΟ σ' αυτόν που κόντρα στην τρομοκρατία του τελευταίου καιρού είναι δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.