Kίνημα Αλλαγής: O Mητσοτάκης βαδίζει στον δρόμο του Τσίπρα

Kίνημα Αλλαγής: O Mητσοτάκης βαδίζει στον δρόμο του Τσίπρα

Αύγουστος 21, 2019 - 12:34
1 σχόλια

Με ανακοίνωσή του, το Κίνημα Αλλαγής ασκεί δριμεία κριτική τόσο στη Νέα Δημοκρατία όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ για τον «ανούσιο», όπως τον χαρακτηρίζει, καβγά γύρω από την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με τον έναν χρόνο εξόδου της χώρας μας από το μνημόνιο και την πρόοδό της. Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι η Κομισιόν καταρρίπτει το αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας και τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας σχετικά με την πολιτική που άσκησε ως κυβέρνηση, ενώ η Νέα Δημοκρατία, από την πλευρά της, απαντά ότι οι Έλληνες δήμευσαν την περιουσία τους για να βγουν από τα μνημόνια και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κανέναν λόγο για να πανηγυρίζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής:

«Οι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εμφανίζονται να στήνουν ένα ακόμη ανούσιο καυγά γύρω από μια επετειακή ανακοίνωση της απερχόμενης Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που δεν αποσκοπεί παρά στον εξωραϊσμό των πεπραγμένων της.

»Γιατί οι Έλληνες πολίτες που βιώνουν τις συνέπειες των δεσμεύσεων Τσίπρα προς τους δανειστές, δηλαδή την εξοντωτική φορολογία, την περικοπή των κοινωνικών παροχών, την καθήλωση της οικονομίας, δεν έχουν κανένα λόγο για να πανηγυρίζουν.

»Ως φαίνεται όμως, ο μεν κ. Τσίπρας δεν κατάλαβε τίποτα από την αποδοκιμασία του στις εκλογές, ο δε κ.Μητσοτάκης επιλέγει να βαδίσει στον ίδιο δρόμο και να τάζει και πάλι προς τους εταίρους δήθεν μεταρρυθμίσεις, για το περιεχόμενο των οποίων, δεν γνωρίζει οτιδήποτε ο Ελληνικός λαός».


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.