ΚΙΝΑΛ: Να παρέμβει η ΕΣΗΕΑ για τα fake news της εφημερίδας «Δημοκρατία»

ΚΙΝΑΛ: Να παρέμβει η ΕΣΗΕΑ για τα fake news της εφημερίδας «Δημοκρατία»

Νοέμβριος 11, 2018 - 14:20
2 σχόλια

Την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ στο ζήτημα που έχει προκύψει με το «κατασκευασμένο δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία»», ζήτησε σήμερα ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης.

Ο κ. Μαλέλης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, στην οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα για τα fake news της εφημερίδας, τονίζοντας ότι τέτοιες πρακτικές πλήττουν τη Δημοκρατία και την Ελευθεροτυπία.

Ειδήσεις: 
Tags: 

2 Σχόλια

Έπεσε από τα σύννεφα για το ψευδές δημοσίευμα ο Μαλέλης του ΚΙΝ.ΑΛ ή ΔΗ.ΣΥ ή ΕΛΙΑ ή ΠΑΣΟΚ ή όπως αλλιώς στον κόρακα το ονομάσουν. Αθώα περιστερά. Παρθένα. Αλήθεια, Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου, Μαντέλης, Παπακωνσταντίνου κλπ. φυντάνια, σε ποιο κόμμα είπαμε ότι ανήκουν;

Ξεπεσμός του καταραμανλισμού. Η Κόντρα Κουρή εντιμότερη. ύπουλη στήριξη Συριζα με συστηματική υπονόμευση Μητσοτάκη. Η γραμμή των κύκλων του Βούδα της Ραφήνας. Με ταυτόχρονη προσφορά βιβλίων υμνητών της χουντορθοδοξίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.