Kids’ Athletics για την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου

Kids’ Athletics για την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου

Σεπτέμβριος 16, 2014 - 20:36
0 σχόλια

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014, στις 9.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος Kids’ Athletics για την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο των αξόνων του «Κοινωνικού Σχολείου», που θα εφαρμοστεί από τη φετινή σχολική χρονιά. Το πρόγραμμα «Κοινωνικό Σχολείο» θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα και θα εστιάσει γύρω από την άθληση, τη διατροφή, την καταπολέμηση του ρατσισμού, την εισαγωγή των εννοιών του Ολυμπισμού κ.α.

Στόχος του προγράμματος Kids’ Athletics είναι να προσφέρει στους μαθητές ένα οργανωμένο αθλητικό πρόγραμμα με τη μορφή παιχνιδιού, ώστε οι μαθητές να γνωρίσουν από κοντά τα αγωνίσματα του Κλασσικού Αθλητισμού.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Αρχαίο Στάδιο της Επιδαύρου με τη συμμετοχή μαθητών της ΣΤ΄ Δημοτικού της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας.

 

Ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπ/σης Πελοποννήσου

Πέτρος Δ. Μισθός


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.