Το κέρδος ήταν οι «μικροί»... Παραλίμνι – Αστέρας 1 – 0

Το κέρδος ήταν οι «μικροί»... Παραλίμνι – Αστέρας 1 – 0

Αύγουστος 06, 2015 - 22:03
0 σχόλια

Με την ζέστη και την πολύ υγρασία να δυσκολεύει τις δύο ομάδες ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε την φιλική ήττα με 1-0 από το Παραλίμνι όμως κέρδισε δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές που έκαναν το ντεμπούτο τους με την φανέλα της ανδρικής ομάδας.

Ο λόγος για τους δύο ταλαντούχους άσους από την Κ-20 που βρίσκονται στην αποστολή της αρκαδικής ομάδας  κάνοντας το ντεμπούτο τους με  τον Χούλιο Ντε Μπλάσις που έπαιξε και στα 90’ και τον Χάρη Νάτση που πέρασε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου να έχουν πολύ καλή παρουσία και να αφήνουν υποσχέσεις για μέλλον.

Χωρίς τις μεγάλες φάσεις κύλησε τα πρώτο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης μεταξύ του Παραλιμνίου και του Αστέρα Τρίπολης με την υψηλή θερμοκρασία και την μεγάλη υγρασία που επικρατεί στην Μεγαλόνησο  να δυσκολεύει τις προσπάθειες των ποδοσφαιρών και ασφαλώς να παίζει τον δικό της ρόλο.

Ο Στάικος Βεργέτης παρέταξε την ομάδα του σε σχηματισμό 4-3-3 με τον Χούλιο Ντε Μπλάσις (αδερφό του Πάμπλο) από την Κ-20 να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της πρώτης ομάδας. Το Παραλίμνι προσπάθησε να φανεί πιο απειλητικό στα πρώτα λεπτά του αγώνα με το μακρινό σουτ του Βαν Ράσμπεκ στο 12’ να καταλήγει στην αγκαλιά του Θεοδωρόπουλου. Η καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης όταν ο Φούντας στο 41’  με εξαιρετική ατομική προσπάθεια μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή επιχείρησε το σουτ από δύσκολη θέση με τον Αμπάρη να διώχνει με τα πόδια και τον Σκούρτη στην επαναφορά από το ύψος της περιοχής να πλασάρει από το ύψος του πέναλτι  με τους αμυντικούς του Παραλιμνίου να διώχνουν σε κόρνερ λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη το Παραλίμνι ήταν που μπήκε καλύτερα χάνοντας  την πρώτη ευκαιρία με τον Μπούντιμιρ στο 50’ με το δυνατό σουτ που επιχείρησε να περνά άουτ. 5 λεπτά αργότερα όμως το Παραλίμνι άνοιξε το σκορ με το πλασέ του Ντίσκοβ έπειτα από κάθετη πάσα στην άμυνα της αρκαδικής ομάδας.

Στην συνέχεια ο Αστέρας πήρε μέτρα στο γήπεδο και άρχισε να φτάνει με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Στο 63’ ο Ζησόπουλος μπήκε από τα δεξιά γύρισε στον Ντε Μπλάσις με το σουτ όμως που επιχείρησε να περνά κόρνερ ύστερα από κόντρα σε ποδοσφαιριστές του Παραλιμνίου. Δύο λεπτά αργότερα μετά από φάση διαρκείας το σουτ του Φούντα έφυγε ψηλά άουτ ενώ στο 68’ και στο 73’ ο Ντε Μπλάσις  και  πάλι απείλησε  σουτ  με τον νεαρό Αργεντινό να δείχνει ιδιαίτερα κινητικός. Μάλιστα στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου στον αγωνιστικό χώρο πέρασε και ο έτερος μικρός της Κ-20 Χάρης Νάτσης δείχνοντας και αυτός  πολύ καλά στοιχεία. Στο 80ο λεπτό ήταν η σειρά του Σκούρτη που έφτασε κοντά στο γκολ με του γυριστό όμως μέσα από την περιοχή να περνά λίγο άουτ και στο 85’ το μακρινό σουτ του Φούντα ήταν και αυτό άστοχο με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε σε αυτό το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Αστέρα επί Κυπριακού εδάφους.

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος (Μπαντής), Ζησόπουλος, Τορμένα, Αλόκο, Γιαννούλης (Χαμντανί), Ντουντού, Τσοκάνης, Γουάτο (Νάτσης), Φούντας, Ντε Μπλάσις, Σκούρτης

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.