Κέρδισε το χειροκρότημα ο Γιάννης Χαρούλης στο Λεωνίδιο (vid)

Κέρδισε το χειροκρότημα ο Γιάννης Χαρούλης στο Λεωνίδιο (vid)

Ιούλιος 31, 2017 - 09:03
6 σχόλια

Για ακόμα ένα καλοκαίρι ο Γιάννης Χαρούλης παίρνει το λαούτο του και γυρίζει την Ελλάδα.

Την Κυριακή 30 Ιουλίου βρέθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Λεωνιδίου και έστησε ένα αυθόρμητο μουσικό γλέντι για τους κατοίκους, αλλά και για τους χιλιάδες επισκέπτες που έφτασαν για να τον ακούσουν.

Καθ'όλη τη διάρκεια της βραδιάς το κοινό σιγοτραγουδούσε μαζί του και του χάριζε το παρατεταμένο του χειροκρότημα. Από το ρεπερτόριο του Χαρούλη δεν έλειψαν οι επιτυχίες από την προσωπική του δισκογραφία όπως είναι τα «Μαγγανείες», «Τριανταφυλλάκι», «Χειμωνανθός», «'Αιντε και ξέχασα» και η «Ανεμόσκαλα» αλλά και τα παραδοσιακά της Κρήτης που ξεσήκωσαν το κοινό.

Video: 

ArcadiaPortal.gr O Γιάννης Χαρούλης στο Λεωνίδιο


6 Σχόλια

Ευτυχως που υπάρχει το Λεωνιδιο και το Αστρος για να πηγαίνουμε σε συναυλίες της προκοπής.οι δήμοι των συγκεκριμένων περιοχών ξέρουν και κάθε χρόνο διοργανώνουν υπέροχες συναυλίες.τωρα γιατί ο Δήμος Τρίπολης ενώ παρέχει ενα εξαιρετικό στάδιο δεν διοργανώνει ανάλογου βεληνεκούς συναυλίες μου προξενεί μεγάλη απορία!γιατι τι περισσότερο ειχε να προσφέρει το στάδιο του Λεωνιδίου, που ήταν ασφυκτικά γεμάτο απο το στάδιο στην τριπολη για αν φιλοξενήσει τον γιαννη Χαρούλη;πρέπει να ταξιδεύουμε για να δούμε μια συναυλία;τωρα στις 4 του μηνός θα είμαι Αστρος για να δω θαλασσινό με σκουλα.χθες λεωνιδιο

Και στις 21/8 Γιάννης Κότσιρας στο Λεβιδι. Ωραία συναυλία θα ειναι και αξίζει να παει καλά για τα παιδια του τοπικού συλλόγου του παλεύουν για κατι ωραίο.

Λέει ο άλλος ότι ο Γιάννης Κότσιρας τραγουδάει στο Λεβίδι. Καλά αυτός δεν παίζει μπάλα στον Αστέρα; Ό,τι νά'ναι ο καθένας...

Ευτυχώς που εδώ στο Λεωνίδιο υπάρχει ο εμπορικός και ο μορφωτηκος σύλλογος και διοργανώνει τέτοιες ωραίες συναυλίες τα τελευταία χρόνια

Στην Τρίπολη έχετε το "Τεγέα Wave Festival" κάθε χρόνο. ". Γιατί γκρινιάζετε Τριπολιτσιώται; Ας έχουμε και εμείς στην Κυνουρία κατι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.