Κέρασαν... τούρτα-Πινόκιο τον Τσίπρα οι εργαζόμενοι του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης (pics)

Κέρασαν... τούρτα-Πινόκιο τον Τσίπρα οι εργαζόμενοι του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης (pics)

Απρίλιος 02, 2018 - 11:24
2 σχόλια

Τη Δευτέρα 2 Απριλίου διοργανώθηκε μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου από την ΠΟΕΔΗΝ. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση που οδηγούν τα ψυχιατρικά νοσοκομεία σε λουκέτο, όπως αναφέρουν.

Δυναμικό «παρών» έδωσε στο συλλαλητήριο ο Σύλλογος Προσωπικού του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης, προχωρώντας, μάλιστα, σε ένα δρώμενο, με αφορμή την Πρωταπριλιά και τα ψέματα που έχει πει ο ίιδος ο Πρωθυπουργός σχετικά με την αναβάθμιση της δημόσιας Υγείας και την προτεραιότητα που θα έδινε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στους τροφίμους των ψυχιατρικών ιδρυμάτων, ενισχύοντας τις μονάδες.

Στην κεντρική φωτογραφία, η πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Νικολέττα Τσιρίκα και η γραμματέας κυρία Παναγιώτα Σίδερη κερνούν... τούρτα-Πινόκιο τον Πρωθυπουργό.

«Έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση που είναι κλούβια στην ιδεολογία», ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Φωτογραφίες EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ


2 Σχόλια

Να κοψουν και ενα κομματι για του εαυτους τους και για τα ωραρια που δουλευουν ορισμενοι υπαλληλοι του ΨΝΤ.

Διακρίνω και κάποιους συνδικαλιστες κάτι πάρα πάνω από επαγγελματίες συνδικαλιστες. Ένα είδος γυριστρούλας. Πάμε παντού κι όποιος μας κρατήσει. Και αν είναι στην εξουσία ακόμη καλλίτερα... Αν δεν κάτσει το σενάριο προχωράμε αλλού......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.