Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση για το ΚΚΕ στην Τρίπολη (pics,vid)

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση για το ΚΚΕ στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάιος 10, 2019 - 21:28
2 σχόλια

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη πραγματοποίησε το ΚΚΕ την Παρασκευή 10 Μαΐου.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Θανάσης Κολιζέρας, ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Λάμπας και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Βαγγέλης Γούργαρης,  ενώ την κεντρική ομιλία έκανε ο Κύριλος Παπασταύρου μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Οι ομιλητές κάλεσαν τους εργαζόμενους, τα φτωχά λαικά στρώματα της πόλης και όλου του νομού, και όσους νιώθουν ότι προδώθηκαν, να δώσουν μαχητικά-μαζικά το παρόν στη συγκέντρωση.

Να δυναμώσουν το ΚΚΕ γιατί είπε την αλήθεια, για να τιμωρήσουμε τους ενόχους, γιατί δεν συμβιβάστηκε παρά το όποιο εκλογικό κόστος, γιατί έχει συνέπεια, γιατί πάλεψε ενάντια στο φασισμό την ώρα που οι άλλοι χαριεντίζονταν.

Για αυτό ΚΚΕ και Λαική Συσπείρωση σε όλες τις κάλπες. Για να πάρουμε πίσω ότι μας πήρανε, γιατί πρέπει να δυναμώσει η πάλη απέναντι στην ΕΕ της οποίας οι κατευθύνσεις εξειδικεύονται από την κάθε κυβέρνηση και εφαρμόζονται από τους Δήμους και τις Περιφέρειες.

Ακολουθεί βίντεο

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση για το ΚΚΕ στην Τρίπολη 10/5/19


2 Σχόλια

ΚΚΕ ξανα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.