Κεντρική ομιλία Δημήτρη Παυλή

Κεντρική ομιλία Δημήτρη Παυλή

Μάιος 24, 2019 - 08:57
7 σχόλια

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής και επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά» σας προσκαλεί στην κεντρική του ομιλία την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 και ώρα 20.30 στην πλατεία Πετρινού.

Σας περιμένουμε για να δώσουμε όλοι μαζί το σύνθημα της Νίκης!!

Γιατί η Τρίπολη έχει Δήμαρχο!

Δημήτρης Παυλής - Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά


7 Σχόλια

Άφησε να περάσουν πέντε χρόνια χωρίς να κάνει τίποτα και τώρα στο παρά πέντε των εκλογών έχει ανακατέψει την πόλη για να πει ότι κατι εκανε. Για τοσο ηλιθιους μας περνα. Σαν δεν ντρεπεται λίγο που ζητάει πάλι την ψήφο των δημοτών.

Συμφωνούμε όλοι με αυτό που λέει στο τέλος η ανακοίνωση του Βαρώνου Φον Παυλή Μυγχάουζεν Πινόκιο: "Γιατί η Τρίπολη έχει δήμαρχο". Φυσικά έχει δήμαρχο και λέγετσι Κώστας Τζιούμης!

Ποιο τζιούμη ρε μάγκα! Αν είδες πόσο κόσμο είχε χθες δεν φαίνεται αν θα πάει καν στην 2η κυριακή που το είχατε και σίγουρο

Ναι Μητσαρα ... Φέρε και τους Ρομά .... Τους τσούζει γιατί ξερουν οτι όπου πάνε οι Ρομα γίνεται παιχνίδι και θα τους ήθελαν και αυτοί αλλά τωρα απλά κράζουν .... Ποσο τραγικοί ?

Σωστά τα λες Μήτσιο. Η Τρίπολη έχει Δήμαρχο. Και έχει αυτά τα χάλια, επειδή έχει δήμαρχο ΕΣΕΝΑ. Το έργο σου είναι εμφανές παντού στην πόλη. Κατέστρεψες τα πάντα με απόλυτη επιτυχία.

Τους Ρωμά τους θέλουν όλοι και αν θυμάμαι καλά το 2014 υπήρχαν πολλά παπαγαλάκια στον σταθμό στα τρένα και μοίραζαν χαρτζιλίκι στους Ρωμά να πάνε να τους Ψηφίσουν.....αλλά οι Ρωμά Είχαν ψηφίσει Από νωρίς το πρωί χαχαχαχα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.