Κεγκέρογλου από Τρίπολη: Η αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ συκοφαντεί την έννοια της Αριστεράς

Κεγκέρογλου από Τρίπολη: Η αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ συκοφαντεί την έννοια της Αριστεράς

Νοέμβριος 18, 2015 - 20:32
1 σχόλια

Στην Τρίπολη βρέθηκε την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠαΣοΚ - ΔΗΜΑΡ) κ. Βασίλειος Κεγκέρογλου και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ στα γραφεία της ΝΕ του ΠαΣοΚ Αρκαδίας.

Τον Γραμματέα καλωσόρισε ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπή κ. Παναγιώτης Καστανός ο οποίος τον ευχαρίστησε που τίμησε με την παρουσία του την 
Τρίπολη. Όπως τόνισε, «τον φιλοξενούμε με χαρά για να μιλήσει για τις πολιτικές εξελίξεις».

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη συνέντευξη Τύπου αρχικά αναφέρθηκε στις πρωτόγνωρες καταστάσεις τις οποίες γνωρίζει η Ευρώπη με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και επίσης σχολίασε και την ένταση στη Μέση Ανατολή.

Αναφέρθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, στο τρίτο μνημόνιο το οποίο και χαρακτήρισε άχρηστο, διότι η χώρα δεν το χρειαζόταν. Τόνισε ότι το ΠαΣοΚ δίνει το «παρών» και θέλει να προτείνει λύσεις εκεί που οι άλλοι αδυνατούν, αλλά και να θέσει και σθεναρή αντίσταση σε όλα αυτά που η κυβέρνηση προτείνει ως λύσεις, και στην πραγματικότητα είναι μέτρα τα οποία θα εξαθλιώσουν τον ελληνικό λαό.

Οι θυσίες που είχε κάνει η χώρα χάθηκαν και με τα μέτρα αυτά γυρίσαμε τρία χρόνια πίσω, με κόστος τεράστιο για τα μικρά και μεσαία εισοδήματα.

Ο κ. Κεγκέρογλου μίλησε για τον κίνδυνο να χαθεί η 11η και η 12η σύνταξη, για τα νέα φορολογικά μέτρα, για τον φόρο στους οίνους, για τους πλειστηριασμούς, την κατάργηση τους ΕΚΑΣ, για τους αγρότες και για όλα όσα δείχνει να έχει η κυβέρνηση στο στόχαστρο.
Οι μαζικοί πλειστηριασμοί, τόνισε, θα έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση της αξίας των ακινήτων που οι Έλληνες πολίτες με τόσο κόπο έχουν αγοράσει.
Οκ. Κεγκερογλου απάντησε και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ενώ συγκεκριμένα για τους αγρότες τόνισε ότι αν τα μέτρα αυτά που προτίθεται η κυβέρνηση να περάσει για τον κλάδο θα έχουν ως αποτέλεσμα την εξαθλίωση των μικρών και μεσαίων αγροτών. Επίσης, ανέφερε ότι τα ελληνικά προϊόντα δεν θα είναι πλέον ανταγωνιστικά, ευνοώντας έτσι ακόμα περισσότερο τις εισαγωγές.

Ο φοροεισπρακτικός δρόμος δεν θα οδηγήσει πουθενά

Ο κ. Κεγκέρογλου μίλησε για εθνική συναίνεση, η οποία είναι πιο επιτακτική από ποτέ, όπως είπε, και σε ερωτήσεις για τον αν βλέπει πρόωρες εκλογές απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν συνετό και είναι κάτι που ο ίδιος δεν θα ήθελε. Η κυβέρνηση, τόνισε, πρέπει να βρει τον δρόμο της πάντα με εθνική συνεννόηση.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κερκέρογλου αναφέρθηκε στα προγράμματα του ΟΑΕΔ όπου στο σύνολό τους έχουν «παγώσει». Επίσης, μίλησε και για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

Μετά το τέλος της συνέντευξης, ο βουλευτής Ηρακλείου και τα μέλη της ΝΕ Αρκαδίας αναχώρησαν καθώς ο Γραμματέας θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της πολιτικής εκδήλωσης που διοργανώνει η ΝΕ ΠαΣοΚ Αρκαδίας στην Τρίπολη. Σημειωτέον ότι ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος απουσίαζε, καθώς είναι εισηγητής στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

Έφη Καστραντά
 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.