Κέφι και χορός στην κοπή πίτας του Συλλόγου Νέων Λαγκαδίων «Η Δράσις» (pics)

Κέφι και χορός στην κοπή πίτας του Συλλόγου Νέων Λαγκαδίων «Η Δράσις» (pics)

Φεβρουάριος 04, 2019 - 08:50
0 σχόλια

Με κέφι και με χορό ο Σύλλογος Νέων Λαγκαδίων «Η Δράσις» έκοψε την πρωτοχρονιιάτικη πίτα του στην «Πεινακοθήκη» στην Τρίπολη την Κυριακή 3 Φερουαρίου. Ο Πάνος Χουντής ανέβασε φωτογραφικά στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook από τη βραδιά και σχολίασε σχετικά:

Ήταν ένας ξεχωριστός χορός με συντελεστές τους Λαγκαδινούς νέους, ακούραστο κέφι, ζωντανούς χορευτές, όμορφες παρουσίες, άφθονο κρασί, άψογη οργάνωση και καταπληκτική εξυπηρέτηση απο το γνωστό κέντρο της Τρίπολης. Ένας σύντομος χαιρετισμός απο τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, χωρίς ανιαρές ομιλίες, χωρίς βαρετούς χαιρετισμούς, χωρίς βλαχοπαραγοντίστικες περατσάδες και χωρίς κομματικές πασαρέλες....

Μόνο χορό, κέφι και πολλές ευχές για να φέρει η νέα χρονια σε όλους μας, υγεία, χαρά και προσωπικές επιτυχίες.. Και του χρόνου.

Πάν. Β. Χουντής 4-φεβ-2019


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.