Κέφι και χορός για τους ψαράδες του συλλόγου «Η Γοργόνα Σθενώ» (pics,vid)

Κέφι και χορός για τους ψαράδες του συλλόγου «Η Γοργόνα Σθενώ» (pics,vid)

Φεβρουάριος 13, 2017 - 19:40
0 σχόλια

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο σύλλογος «Η Γοργόνα Σθενώ» την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στη 13:00 στο κέντρο Country Inn.

Ο Σύλλογος αποτελείται από ερασιτέχνες ψαράδες με έδρα το Παράλιο Άστρος οι οποίοι εκτός του ψαρέματος με βάρκες και καλάμια, στόχο έχουν την προστασία του θαλάσσιου πλούτου της περιοχής του Παραλίου Άστρους όπου και δραστηριοποιούνται.

Η εκδήλωση τα είχε όλα: γλέντι, χορό και ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Παυλής επαίνεσε τους ψαράδες για την καλά οργανωμένη γιορτή.

Η ευχή ήταν μία: καλές ψαριές με πολλές επιτυχίες. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Τάσος Μακρής μίλησε για τα τέσσερα χρόνια του συλλόγου, και για την προσπάθεια που έχει γίνει, έτσι ώστε όλα τα μέλη του συλλόγου να ξεφεύγουν από τα προβλήματα και να διοργανώνουν όμορφα δρώμενα.

Όπως ανέφερε το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν εκλογές, προτείνοντας στα μέλη του Συλλόγου να θέσουν υποψηφιότητα και να προσφέρουν και αυτοί με την σειρά τους.

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Την πίτα του έκοψε ο σύλλογος «Η Γοργόνα Σθενώ»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.