Κέφι, χορός και συγκίνηση στην κοπή πίτας του Παναρκαδικού (pics,vid)

Κέφι, χορός και συγκίνηση στην κοπή πίτας του Παναρκαδικού (pics,vid)

Φεβρουάριος 10, 2019 - 08:46
2 σχόλια

Έπειτα από 35 ολόκληρα χρόνια ακριβώς στον ίδιο χώρο στο κέντρο "Όαση" ο Παναρκαδικός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και πραγματοποίησε τον δικό του καταπράσινο χορό.

Το βράδυ του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου η "οικογένεια" του Παναρκαδικού στο κατάμεστο από κόσμο κέντρο "Όαση" έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και έστειλε το μήνυμα πως ο ιστορικός σύλλογος της πόλης αποτελεί ένα από τα ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας της πρωτεύουσας του νομού μας.

Οι βουλευτές Αρκαδίας Κώστας Βλάσης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής, μέλη της Δημοτικής αλλά και της Περιφερειακής αρχής καθώς επίσης και άνθρωποι όλων των ηλικιών πιστοί στην ιδέα του Παναρκαδικού έδωσαν το παρών σε μια άκρως ιδιαίτερη και ξεχωριστή βραδιά γεμάτη συγκίνηση, χορό και πολύ κέφι.

Βεβαίως το παρών έδωσαν σύσσωμη η διοίκηση του Παναρκαδικού, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο όπου και αποθεώθηκαν στην αίθουσα από τον κόσμο παίρνοντας δύναμη για την δύσκολη συνέχεια που έχουν μπροστά τους με τα λαμπερά χαμόγελα να έχουν την τιμητική τους.

 Ο Γενικός Αρχηγός του τριφυλλιού Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος αφού ευχαρίστησε όλους όσους έχουν συμβάλει για να σταθεί όρθιος ο Παναρκαδικός μίλησε για το ιστορικό της βραδιάς με τον Πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Κωστόπουλο να τονίζει την σημασία του συλλόγου και την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται ενώ μέσα σε χειροκροτήματα με "Λακωνικό" τρόπο ο γνωστός φίλαθλος των πράσινων Νίκος Μιχαλόπουλος (Σχίζας) έδωσε το δικό του τόνο δια μικροφώνου.

Ο Βασίλης Κώστόπουλος μαζί με όλα τα μέλη της διοίκησης του Παναρκαδικού έκοψε την πίτα και στην συνέχεια ακολούθησε ξέφρενος χορός και γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με την έναρξη της εκδήλωσης να σηματοδοτείται από τον ύμνο της ομάδας μέσα σε χειροκροτήματα.

Στα τοπικά ΜΜΕ μίλησαν ο προπονητής του Παναρκαδικού Θανάσης Στάικος, ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Λυμπερόπουλος αλλά και ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης για την όμορφη εκδήλωση και την σημασία που εκπέμπει.

Τέλος να σημειωθεί ότι δεν έλειψαν και τα πηγαδάκια για το σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναργειακό σε λίγες ώρες όπου και εκεί αναμένεται οι φίλαθλοι της ομάδας να δώσουν βροντερό παρών.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Έκοψε την πίτα του ο Παναρκαδικός


2 Σχόλια

Τώρα στις 3 με το Αργος περιμένουμε τουλάχιστον τους φωτογραφηθέντες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.