Κέφι, χορός και παιδικά χαμόγελα στην κοπή πίτας των ακαδημιών του F.C. Tripolis (pics,vid)

Κέφι, χορός και παιδικά χαμόγελα στην κοπή πίτας των ακαδημιών του F.C. Tripolis (pics,vid)

Φεβρουάριος 03, 2019 - 15:02
1 σχόλια

Πολύ κέφι, ακόμα περισσότερος χορός και αμέτρητα παιδικά χαμόγελα περιελάμβανε η βραδιά του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου ‘’Country Inn’’ όπου και πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των  ακαδημιών ποδοσφαίρου του F.C. Tripolis.

Η οικογένεια του F.C. Tripolis με μια ιδιαίτερη εκδήλωση έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να περάσουν μερικές όμορφες ώρες συντροφιά με καλή μουσική και εξαιρετικό φαγητό στέλνοντας έτσι το μήνυμα πως και το 2019 αποτελεί την καλύτερη επιλογή για εκμάθηση των βασικών αρχών του ποδοσφαίρου στα νέα παιδιά.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στα παιδιά, στους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου που μέσω των ακαδημιών του F.C. Tripolis κάνουν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα γνωρίζοντας τις βασικές αρχές του αθλήματος μέσα από την διδασκαλία και το παιχνίδι.

Το παρών στην κοπή πίτας έδωσαν τα παιδιά των ακαδημιών με τους γονείς τους, ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Ρουμελιώτης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντρούκας, άνθρωποι του Αρκαδικού ποδοσφαίρου καθώς επίσης πλήθος κόσμου που γέμισαν ασφυχτικά την κεντρική σάλα του ‘’Country Inn’’.

Οι υπεύθυνοι των ακαδημιών του F.C. Tripolis έδωσαν ευχές για ένα δημιουργικό νέο έτος με υγεία και ευτυχία αλλά και την υπόσχεση στους γονείς για ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια στον χώρο των ακαδημιών με στόχο την ανάδειξη του ταλέντου των παιδιών που θα αποτελέσουν την νέα γενιά του Αρκαδικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου.

Σύντομο χαιρετισμό έκαναν και ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Ρουμελιώτης αλλά και ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής τονίζοντας την αξία μιας τέτοιας ακαδημίας όπου τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να μαθαίνουν τον κόσμο του ποδοσφαίρου από ανθρώπους όπως ο Πολύβιος και ο Νίκος Χατζόπουλος που αγωνίστηκαν για σειρά ετών στο κορυφαίο επίπεδο  αφήνοντας το δικό τους στίγμα.

Η βραδιά αμέσως μετά την κοπή της πίτας συνεχίστηκε με τραγούδι και πολύ χορό από μικρούς και μεγάλους με την διασκέδαση να χτυπά κόκκινο ενώ υπήρξε και κλήρωση με πολλά και πλούσια δώρα.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κέφι και χορός στην κοπή πίτας των ακαδημιών του F.C. Tripolis


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Οι δημόσιοι άνδρες καπνίζουν δημόσια και δίνουν το παράδειγμα σε εκδήλωση ...αθλητικής επιχείρησης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.