«Καυτό» τριήμερο ξεκινά - Η θερμοκρασία στην Αρκαδία στους 36°C

«Καυτό» τριήμερο ξεκινά - Η θερμοκρασία στην Αρκαδία στους 36°C

Αύγουστος 22, 2014 - 13:18
0 σχόλια

«Καυτό» τριήμερο ξεκινά από την Παρασκευή  ο υδράργυρος θα φτάσει ακόμα και τους 40 βαθμούς, ενώ, παράλληλα, θα σημειωθούν... βροχές και θα μας έρθει σκόνη από την Αφρική! Πτώση της θερμοκρασίας, αλλά και μελτέμια, περιμένουμε την Δευτέρα.

Με αρκετές νεφώσεις ο καιρός στην Τρίπολη σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 35 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 33 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

 Για αύριο Σάββατο 23 Αυγούστου, θα επικρατήσει  ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές  ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 27 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Την Κυριακή το ίδιο σκηνικό θα επικρατήσει με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 35 βαθμούς Κελσίου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.