Καϋμενάκης: Σας πιστεύουμε, μπορούμε να μπούμε στα play off

Καϋμενάκης: Σας πιστεύουμε, μπορούμε να μπούμε στα play off

Ιανουάριος 10, 2020 - 17:46
12 σχόλια

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιάννης Καϋμενάκης κατά την ομιλία του στην εκδήλωση της κοπής της πίτας του Αστέρα Τρίπολης πέραν των καθιερωμένων ευχών έδωσε το δικό του ξεχωριστό σύνθημα για την συνέχεια ενώ δεν ξέχασε και τον άτυχο για τον τραυματισμό του Ενέκο Καπίγια. 

Αναλυτικά

"Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, να έχετε υγεία και χαρά. Να πω στον Καπίγια ότι τον αγαπάμε και πως ότι χρειαστεί εμείς είμαστε εδώ. Είναι η "οικογένεια/ του εδώ και πως ό,τι χρειαστεί, όπου χρειαστεί θα είμαστε κοντά του να κάνουμε ότι είναι δυνατόν. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και θα τον περιμένουμε όσο χρειαστεί για να δείξει αυτά που μπορεί να δείξει.

Το ίδιο ισχύει και για όλα τα παιδιά. Η ομάδα αυτή είναι μια ΄"οικογένεια" θέλουμε να είσαστε αγαπημένοι και να κοιτάτε να κάνετε καλύτερους τους εαυτούς σας κάθε μέρα. Να δείχνετε αγάπη στους συμπαίκτες αλλά και στους προπονητές σας. Πιστεύουμε σε εσάς. Θέλουμε καλύτερες ημέρες να έρθουν και θα πάνε όλα καλά.

Θέλω να ευχηθώ και στις οικογένειες σας και στους οικείους σας να είσαστε καλά και να προκόψετε. Είμαστε σίγουροι ότι οι δυνατότητες σας δεν είναι για τη θέση που είμαστε αλλά είναι για να πάμε στα play off και πιστεύουμε ότι μπορείτε να πάτε. Έχουμε εμπιστοσύνη και σε εσάς και στον προπονητή σας.

Καλή χρονιά να έχουμε".

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

Με πο@@@δες δεν βάφουν αυγά.Θα πάτε με μαθηματικη Ακρίβεια πλευ άουτ.Ο σανος τέρμα σας πήραμε χαμπάρι.Κοφτε την κοροϊδία.

Σιγά την οικογένειά Οικογένεια είναι μόνον ο ΘΡΥΛΟΣ ΘΡΥΛΟΣ ΘΡΥΛΟΣ.Βαγγελης Μαρινάκης.

Εντάξει, μάστορα. Είπαμε. Μην μας περνάς και εντελώς για Μάο-Μάο ή Ζουλού. Μερικά πραγματάκια τα γνωρίζουμε κι εμείς οι ταπεινοί και καταφρονεμένοι. Τρίτος απ' το τέλος είσαι και μας πουλάς φούμαρα για play-off. Το σανό εκεί που σε παίρνει κι εκεί που τον τρώνε αμάσητο όταν τους τον δίνεις..

K μετά ξύπνησες Καυμενακη.Συνελθε κ κόψε τα παραισθησιογονα.Κ ψώνισε κάνα επιθετικό από πάνω ράφι.Ελευθερο κ με 100 χιλιάρικα δεν παίρνεις.Οποτε κ μαθηματικά θα πας απατος στη Β'.

Πρόεδρε ε πρόεδρε !! Ξερεις ότι υπάρχουν παιχταράδες από Σερβία Πολωνία όπως έχουν οι 3 πρώτοι !!Η εμμονή με τους παίχτες β-γ Ισπανίας οδηγούν μόνο στην καταστροφή !! 102 ημέρες αποχή από το γήπεδο

Αστεριανε μόνο 102 ημέρες ;Εγώ έχω να πάω από τις 2 Αυγούστου του 2018 με την Χιμπερνιαν ,άργησα αλλά το κατάλαβα

Ας χαρούμε τον Αστέρα όσο τον έχουμε στην Α' εθνική. Οι υπόλοιποι που δεν τον γουστάρετε, ξίδι. Ασχοληθείτε με τις ομάδες σας και μόνο. Όσοι κράζετε τους ιδιοκτήτες, να πάτε να αγοράσετε την ομάδα από αυτούς και θα δούμε μετά τι πορείες θα κάνετε στην Ελλάδα... προς τα κάτω.

@13:28 Επειδή δεν μας αρέσει να μας θεωρούν χάπατα και κορόϊδα, σημαίνει ότι δεν γουστάρουμε τον Αστέρα; Τον Αστέρα τον παρακολουθώ ανελλιπώς από την Δ' Εθνική, ενδεχομένως πολύ περισσότερο από σένα. Να πατάμε όμως και στο έδαφος πού και πού. Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι η ομάδα μπορεί να μπει στα play-off; Αν το πιστεύεις, τότε καλοχώνευτος ο σανός που σου δίνει ο (κάθε) Καϋμενάκης. Δικαίωμά σου. Πίστευε κιόλας ότι θα πάρει και νταμπλ. Άσε με εμένα το βλάκα να πιστεύω πιο πεζά πράγματα, όπως ότι φέτος η ομάδα θα δυσκολευτεί να μείνει στην κατηγορία. Δεν φαίνεται κιόλας..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.