Καββαδάς: «Θέλω να είμαι κάθε χρόνο στο Camp του Αρκαδικού» (vid)

Καββαδάς: «Θέλω να είμαι κάθε χρόνο στο Camp του Αρκαδικού» (vid)

Ιούνιος 10, 2017 - 10:46
0 σχόλια

Ο Βασίλης Καββαδάς επέστρεψε και αυτός στην Τρίπολη για λογαριασμό του 4ου Sefa Basketball Camp δείχνοντας και αυτός με την σειρά του τις αμοιβαίες σχέσεις εκτίμησης που υπάρχουν μεταξύ του ίδιου και του συλλόγου.

Ο διεθνής σέντερ έκανε ειδική αναφορά στον πρόεδρο του Αρκαδικού Μιχάλη Σμυρνιώτη και τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν αναπτύξει, τόνισε την χαρά του που βρίσκεται για δεύτερη χρονιά σε αυτό το camp και εξέφρασε την αισιοδοξία του να είναι κάθε χρόνο στην Τρίπολη για τον λόγο αυτό και να είναι κοντά στα παιδιά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Καββαδάς

Για την παρουσία του στο Sefa Basketball Camp: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για δεύτερη σερί χρονιά και θα προσπαθώ να βρίσκομαι κάθε χρόνο σε αυτό το camp και για τα παιδιά που είναι πάνω απ’ όλα αλλά και για τους ανθρώπους της ομάδας. Στον έναν χρόνο που αγωνίστηκα στην Τρίπολη έχω αναπτύξει μια πάρα πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο κ. Σμυρνιώτη αλλά και με τους προπονητές και την υπόλοιπη ομάδα. Επίσης έχω δεθεί και με την πόλη και έχω κάνει πραγματικούς φίλους όπως είναι ο Άκης ο Καλλινικίδης και ο Χριστόφορος ο Στεφανίδης που θα δώσει και αυτός το παρών. Είναι σαν μη πέρασε μια μέρα από πέρσι. Στο ίδιο μέρος, τις ίδιες ημέρες, τον ίδιο μήνα. Είμαι σίγουρος ότι θα κυλήσουν όμορφα οι μέρες και να είμαστε καλά να έρθουμε ξανά και του χρόνου».

Για το πόσο βοηθάει ένα παιδί σε αυτή την  ηλικία η συμμετοχή του σε ένα camp: «Οι ηλικίες είναι πολύ μικρές και τα παιδιά δεν είναι απαραίτητο τα σκέφτονται από τώρα το επαγγελματικό μπάσκετ. Είναι όμως απαραίτητο με το να έρχονται εδώ να ψυχαγωγούνται, να διασκεδάζουν , να μαθαίνουν πράγματα, να είναι συνεπείς στις προπονήσεις τους και το κυριότερο να είναι καλά οι γονείς που σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά εποχή φέρνουν τα παιδιά τους στο γήπεδο. Τα παιδιά μέσα από τέτοια camp γίνονται υπεύθυνα και πειθαρχημένα. Έχω περάσει και εγώ από παρόμοια camp και καταλαβαίνω απόλυτα πως είναι».

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr «Θέλω να είμαι κάθε χρόνο στο Camp του Αρκαδικού»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.