Καβγάς στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης (vid)

Καβγάς στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης (vid)

Απρίλιος 18, 2018 - 10:33
0 σχόλια

Φέτος ήταν το πιο παρακμιακό Πάσχα

Τα αίματα άναψαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης κατά τη συζήτηση του 7ου θέματος της ημερήσιας διάταξης που είχε να κάνει με την επιχορήγηση του Αθλητικού Συλλόγου «Ομάδα Μάχης Τρίπολης».

Η συζήτηση άνοιξε όταν η αντιπολίτευση του ΔΣ θέλησε να ενημερωθεί για την επιχορήγηση των 500 ευρώ στον Σύλλογο με την δημοτική σύμβουλο κυρία Χριστίνα Ζαμπαθά να θέτει το θέμα των πολιτιστικών και το πώς το χειρίζεται η δημοτική αρχή.

«Φέτος ήταν το πιο παρακμιακό Πάσχα και πρέπει να σας τα πω για αυτό» ανέφερε μεταξύ άλλων η κυρία Ζαμπαθά με τον δήμαρχο Τρίπολης να της απαντά ρωτώντας: «Πού έχουν προσφέρει πολιτισμό στην Τρίπολη;».

Η κυρία Ζαμπάθα συνεχίζοντας εγκάλεσε τον δήμαρχο λέγοντάς του ότι κάνουν ό,τι μπορούν χωρίς να έχουν και κάποιο οικονομικό όφελος, αναφερόμενη φυσικά στον Χορευτικό Όμιλο Τρίπολης τον οποίο και εκπροσωπεί.

Και ενώ η συζήτηση συνεχίστηκε με τους τόνους να ανεβαίνουν, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου διέκοψε τη συνεδρίαση, ζητώντας να κλείσουν τα μικρόφωνα, όπως συνήθως πράττει, όταν το κλίμα είναι ηλεκτρισμένο.

Παρ’ όλα αυτά η ένταση δεν σταμάτησε με την δημοτική σύμβουλο να εγκαλεί τον δήμαρχο για τις εκδηλώσεις που έγιναν για το Πάσχα.  Στην έντονη κουβέντα συμμετείχε στη συνέχεια και ο αντιδήμαρχος Σπύρος Βρέντας και ο επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας κ. Σμυρνιώτης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Καβγάς στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.