Κατσίρης: Στο κενό θα πέσει κάθε προσπάθεια σπίλωσης του Α. Λυκουρέντζου

Κατσίρης: Στο κενό θα πέσει κάθε προσπάθεια σπίλωσης του Α. Λυκουρέντζου

Φεβρουάριος 13, 2018 - 18:18
8 σχόλια

Η υπόθεση Novartis έτσι όπως εμφανίζεται και επικοινωνιακά το διαχειρίζεται η κυβέρνηση, είναι πλέον σαφές πως πρόκειται για μια βρώμικη ιστορία, που στόχο έχει να σπιλώσει, να διασύρει και να συκοφαντήσει αδιακρίτως στελέχη της αντιπολίτευσης. 

Είναι απολύτως βέβαιο, πως πρέπει άμεσα και σε βάθος να διαλευκανθεί η υπόθεση αυτή από την δικαιοσύνη, με καθαρούς όρους και χωρίς κουκουλοφόρους. Η δημοκρατία στον τόπο μας είναι ισχυρή και κανείς δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. 

Η αναφορά του ονόματος, του πρώην υπουργού Ανδρέα Λυκουρέντζου στην υπόθεση αυτή, αποδεικνύει περίτρανα πως πρόκειται για ιστορία λάσπης και συκοφάντησης. 

Η Αρκαδία, είναι μικρή και γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά. Γνωρίζουμε τόσο το δημόσιο, όσο και τον ιδιωτικό βίο του Ανδρέα Λυκουρέντζου και η βιωτή του δεν συνάδει με τέτοιες ενέργειες.

Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος είναι ένας από όλους εμάς, τους ανθρώπους του μόχθου. Σωστός οικογενειάρχης και έντιμος πολιτικός. 

Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος είναι καθαρός, άμεμπτος και κάθε προσπάθεια σπίλωσής του είναι σίγουρο πως θα πέσει στο κενό.

Φίλε Ανδρέα σε αυτή την δοκιμασία δηλώνω παρών και σε στηρίζω όπως εσύ υποδείξεις! 

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου! 

Οπλίσου με υπομονή και είμαι σίγουρος πως δεν θα αργήσει η ημέρα που θα λάμψει η αλήθεια και θα αποδειχθεί περίτρανα η άδικη ταλαιπωρία που υφίστασαι!    

Ιωάννης Δημ. Κατσίρης
Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Τρίπολης Ν.Δ.
Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας


8 Σχόλια

Ρε Κατσίρη ξέρεις την δικογραφία? Έχεις δει τα βίντεο και τις τηλεφωνικές υποκλοπές του FBI ? (που ο Τσίπρας για μικροκομματικούς λόγους,θα διαρρέει με το σταγονομετρο για να έχει την ΝΔ συνέχεια στην γωνία). Πες καλά λόγια για τον Ανδρέα , αλλά μην εκτίθεσαι.................

@20:00 Γιατί, μήπως την ξέρεις εσύ τη δικογραφία; Προφανώς δεν την ξέρει, ξέρει όμως καλά τον Ανδρέα Λυκουρέντζο, όπως τον ξέρουμε όλοι οι φίλοι του, καθόλη τη διάρκεια του έντιμου πολιτικού βίου του, είτε από τη θέση του βουλευτή, είτε του Γραμματέα, είτε του υπουργού...Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι πολιτικοί με το ήθος του Λυκουρέντζου...Εσύ πρόσεξε μην εκτίθεσαι, όχι ο Κατσίρης...

Τίποτα δεν ξέρουμε για τον Ανδρέα, γιατί δεν διαμένει στην Τρίπολη. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ελάχιστοι ασχολούνται με την πολιτική επειδή το έχουν μεράκι. Σχεδόν όλοι τους προσβλέπουν σε κάποιο ιδιο όφελος και περιμένουν πως και πως την ευκαιρία να βάλουν το δάκτυλο στο μέλι. Αλλά αυτό που εντυπωσιάζει είναι ότι ενώ ψήφιζαν μνημόνια, κουνούσαν το δάκτυλο και έπιναν το αίμα του κοσμάκη, οι ίδιοι κοίταζαν πως να πλουτίσουν!!! ΚΡΕΜΑΣΜΑ, μόνο αυτό τους αξίζει.

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ κ.ΚΑΤΣΙΡΗ,ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΓΟΥΣ.ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΝ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ.

Εκείνο που με στεναχωρεί λέγετε Ράιχεμπαχ, Μνημόνια,κολητιλίκια με τον κ.¨στα τέσσερα¨ τέως πρωθυπουργό εκ Μεσσηνίας καταγόμενο. Δεν τον ψηφίσαμε για όλα αυτά! Ο λαός ανταπέδωσε τα του Καίσαρος στον Καίσαρι ....

08:23,ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΩΦΕΙΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.