Κατσίρης Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας συνεχίζω τον προεκλογικό αγώνα

Κατσίρης Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας συνεχίζω τον προεκλογικό αγώνα

Ιούνιος 30, 2019 - 18:23
5 σχόλια

Με την ευχή και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Μαντινείας και Κυνουρίας κ. κ. Αλεξάνδρου, συνεχίζω τον προεκλογικό αγώνα, πορευόμενος με πίστη και αισιοδοξία ότι την επόμενη Κυριακή θα κάνουμε την μεγάλη αλλαγή. Θα γυρίσει σελίδα η Ελλάδα και σ’ αυτή την μεγάλη μάχη θα συμβάλει σημαντικά και η Αρκαδία, δείχνοντας εμπιστοσύνη με την ψήφο των αρκάδων στο πρόσωπό μου.

Στον σεβασμιώτατο έδωσα την διαβεβαίωση ότι θα βρίσκομαι πάντοτε στο πλευρό της τοπικής μας εκκλησίας και στο πρόσωπό μου, μπορεί να προσβλέπει σε έναν βοηθό και συμπαραστάτη στο πολυσχιδές έργο του, που όπως επεσήμανα, συμβάλει τα μέγιστα, όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης, στην κοινωνική συνοχή.

Δελτίο Τύπου

 

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Βρε Γιαννάκη, άκουσες προχτές τον Βλάση να λέει για ευαγγέλια και αγιασμούς και ζήλεψες; Είσαι καλό παιδί, αλλά δεν το έχεις... στο είπαν κι άλλοι, άλλαξε επικοινωνιολόγο. Όσο για την πρεμούρα που σας έπιασε όλους για ευλογίες και ράσα, αλλάξτε τροπάριο. Το ξέρουμε το έργο, το έχουμε δει. Ολοχρονικής, όλοι σας μόνο σε εκκλησίες εμφανιζόσαστε αντί να τρέχετε στα προβλήματα. Μας έχετε πείσει ήδη προ πολλού για την ευλάβειά σας. Αφήστε τον δέσποτα στην ησυχία του

Η ευλογία για την περιφερειακή εκλογή είχε ημερομηνία λήξεως;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.