Κατσίρης: Η ΝΔ θα φέρει νέο νόμο για τους συνεταιρισμούς και μείωση φορολογίας στο 10% για τις ομάδες παραγωγών (pics)

Κατσίρης: Η ΝΔ θα φέρει νέο νόμο για τους συνεταιρισμούς και μείωση φορολογίας στο 10% για τις ομάδες παραγωγών (pics)

Ιούνιος 25, 2019 - 13:31
1 σχόλια

Η κυβέρνηση της ΝΔ θα φέρει νέο νόμο για τους συνεταιρισμούς και μείωση της φορολογίας στο 10%, για τις ομάδες παραγωγών και τα συνεργατικά σχήματα, ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τη ΝΔ Γιάννης Κατσίρης μιλώντας σε αγρότες χθες βράδυ στο Λεβίδι, την Κανδύλα, τον Παλαιόπυργο και τη Βλαχέρνα, όπου και περιόδευσε.

Ο κ. Κατσίρης επεσήμανε  ότι η ΝΔ έχει ετοιμάσει και θα εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την αναδιάταξη της πρωτογενούς παραγωγής, που περιλαμβάνει κίνητρα, σε συνδυασμό  με δραστική μείωση του εισαγωγικού φορολογικού συντελεστή για τους αγρότες από το 22% στο 9%, για εισοδήματα μέχρι 10.000 ευρώ, μείωση του φόρου των αγροτικών επιχειρήσεων από το 28% στο 20% και μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%.

Πρόσθεσε πως στόχος είναι η μείωση τους κόστους παραγωγής, η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων, επιτυγχάνοντας καλύτερες τιμές στις αγορές και βέβαια ενίσχυση των δράσεων εξωστρέφειας, κερδίζοντας νέες αγορές στο εξωτερικό.

Επιπλέον υπογράμμισε ότι θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι για να σταματήσει το φαινόμενο των παράνομων ελληνοποιήσεων και θα αλλάξει ο απαρχαιωμένος κανονισμός του ΕΛΓΑ, ο οποίος, συνδυαστικά με τα ΠΣΕΑ και την παρουσία του ιδιωτικού ασφαλιστικού τομέα, θα καλύπτει άμεσα τις ζημιές των παραγωγών.

Ο Γιάννης Κατσίρης τόνισε πως, στις 7 Ιουλίου, ξημερώνει μια καινούργια μέρα και για τον αγροτικό κόσμο και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία και στην Αρκαδία, προκειμένου να κερδίσει και τη δεύτερη έδρα στο νομό.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Δεν μπορω να φανταστω καλυτερη εξελιξη για την Αρκαδια μας απο την κυβερνηση Νεας Δημοκρατιας με Βλαση και Κατσιρη βουλευτες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.