Κατσίρης: Εμπιστευθείτε με, για να φέρουμε την Αρκαδία στο προσκήνιο

Κατσίρης: Εμπιστευθείτε με, για να φέρουμε την Αρκαδία στο προσκήνιο

Ιούνιος 18, 2019 - 16:49
22 σχόλια

Τα προηγούμενα χρόνια και με μόνο κριτήριο τα προστάγματα των Αρκάδων, αφουγκραζόμενος τα προβλήματά τους, αγωνίστηκα μέσα από αυτοδιοικητικούς θεσμούς.Στάθηκα πάντα δίπλα στα μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου κι εργάστηκα με επιμονή, αφοσίωση και αποτελεσματική παρέμβαση.

Σήμερα, αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να συμμετέχω στο νικηφόρο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία.
Σήμερα συστρατεύομαι στον κοινό αγώνα για να δώσουμε τη μεγάλη μάχη ενάντια στο ψέμα και το λαϊκισμό της αριστεράς, που κυβέρνησε τα τελευταία χρόνια και με τις πολιτικές που εφάρμοσε, εξαφάνισε τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τους αγρότες, τους εμπόρους.

Συστρατεύομαι στον κοινό αγώνα για την δημιουργία ενός καλύτερου κι ελπιδοφόρου μέλλοντος, για τη νέα γενιά, για τους νοικοκυραίους αυτού του τόπου.

Με τους Αρκάδες δίνουμε κοινούς αγώνες εδώ και αρκετά χρόνια. Δώσαμε από κοινού δύσκολους αγώνες και πετύχαμε νίκες. Όχι προσωπικές. Αλλά νίκες για τον τόπο μας. Αποδείξαμε ότι μπορούμε.

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου δηλώνω παρών στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, για την Αρκαδία. Πορευόμαστε ενωμένοι κι αποφασισμένοι στον αγώνα για ίσες ευκαιρίες σε όλους και στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου.

Το διακύβευμα της 7ης Ιουλίου έχει τεθεί επί τάπιτος. Όπως και τα «γαλάζια» χνάρια των επόμενων τριών(3) εβδομάδων, μετριοπάθεια, ειλικρίνεια, νέο ήθος, νέο ύφος, μετρημένος και ορθός πολιτικός λόγος.

Η Νέα Δημοκρατία είναι το μεγάλο λαϊκό κόμμα αυτής της χώρας.Είναι το κόμμα που δεν χωρίζει τους Έλληνες σε πολλούς και σε λίγους, αλλά θέλει να κάνει μια καινούργια αρχή με όλους τους πολίτες. 

Προοδευτική Πολιτική είναι να πάει ο τόπος μπροστά να ξεφύγουμε από την μιζέρια, να δουλεύουμε όλοι στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα να πληρωνόμαστε καλά ώστε να μην εξαρτόμαστε από τα επιδόματα που δίνει η εκάστοτε κυβέρνηση.

Απευθύνω προσκλητήριο νίκης σε όλες κι όλους, που μοιράζεστε τα οράματα και τις αξίες της μεγάλης φιλελεύθερης κεντροδεξιάς παράταξης. 

Προσκαλώ συμμαχητές στον αγώνα όλες κι όλους που σέβονται και τιμούν τα σύμβολα και τις αξίες της πατρίδας, της ελληνορθόδοξης πίστης μας και τις παραδόσεις του τόπου μας.

Για να σταματήσουμε την κατάπτωση των ηθικών αξιών και την απαξίωση των θεσμών, που επιχειρεί χωρίς τσίπα η απερχόμενη κυβέρνηση Τσίπρα, στο πλαίσιο ενός ψευτοπροοδευτισμού.
Για να βάλλουμε φραγμό στο ψέμα και το λαϊκισμό.
Για να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες που θα φέρουν επενδύσεις, ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας, που αποτελεί ζητούμενο.
Για να παταχθεί η ατιμωρησία και να αποκαταστήσουμε το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών στις πόλεις και τα χωριά μας 
Για να δυναμώσουμε τη φωνή μας. 

Να φέρουμε την Αρκαδία ξανά στο προσκήνιο.

Για να διαμορφώσουμε εμείς το μέλλον μας στον δικό μας τόπο, γιατί γνωρίζουμε τα προβλήματα και ξέρουμε να δίνουμε λύσεις.

Στις 7 Ιουλίου δίνουμε τη μεγάλη μάχη!

Εμείς οι Αρκάδες δεν αποφύγαμε ποτέ την ευθύνη, έτσι και τώρα είμαστε αποφασισμένοι, ενωμένοι και θα νικήσουμε! 

Εμπιστευθείτε με, για να κάνουμε την Αρκαδία τόπο ευημερίας και προόδου!

#protaArkadia #Arkadia#katsiris_arkadia #metonkatsiri


22 Σχόλια

Μπράβο Γιάννη ! Είσαι ένας γνήσιος Νέο-Δημοκράτης, εκφράζεις την νέα γενιά και είσαι αυτοδημιούργητος ! Προχώρα γερά, το αξίζεις και πρέπει να πάρουμε και δεύτερη έδρα στην Αρκαδία !!!

Καλός και συμπαθής ο Γιάννης αλλά πρέπει να φτιάξει έναν πιο σύγχρονο πολιτικο λόγο. Τι για νοικοκυραίους γράφει (αυτούς τους γνωστούς κυρ-Παντελήδες) τι για ελληνορθόδοξη πίστη εν έτει 2019, τι για επιδοματικές πολιτικές που είναι κακές ενώ όλη η Ευρώπη τις εφαρμόζει κυλ. Γιάννη άλλαξε επικοινωνιολόγο και μπορείς μέχρι και πρώτος να βγεις.

Καλή επιτυχία έχεις κάνει πολλά χιλιόμετρα γι' αυτό ελπίζω να είσαι και επιλογή ΠΜ

Ο τάπις / του τάπιτος ! πού πας ρε Γιάννη, αγράμματος στη βουλή; μάθε ελληνικά πρώτα και μετά ξαναέλα... που δεν μπορείς να ανοίξεις καν το στόμα σου, τρομάρα σου, θες και βουλευτιλίκια

Σκεφθείτε τώρα τι ακριβώς μας λέει ο άνθρωπος: θα φέρει την Αρκαδία στο προσκήνιο !!!!!! Ποιος; ο Κατσίρης !!!!!!

Μπραβο Γιαννη.Παμε δυνατά.χρειαζονται στην πολιτικη προσωπα αφθαρτα σαν εσενα

κρίμα....ήταν κάποτε μια παράταξη.... τα απομεινάρια δυστυχώς αποδεικνύουν τη φτώχεια του σήμερα.... κρίμα....

Στρατιώτης της παράταξης. Ελπίζω να γίνει και στρατιώτης της Αρκαδίας στην βουλή. Πολιτική από τους πολίτες και όχι καμαριλα και συμφέροντα

Καλά ρε νεολαιε και συγχρoνε pgse έχεις δίκιο αν δεν μιλησουμε για λίγο ισλάμ αν δεν μιλήσουμε με προοδευτικους όρους σοβιετιας πολλών και λόγων αν δεν βάλουμε λίγο εθνομηδενισμο και λίγο τσόντα δεν έρχεται η πρόοδος. Μιλάμε εισαι βασική αιτία των μνημονιων όμως κοίταξε το

Στην Τεχνική - Επαγγελματική Εκπαίδευση το σημείο αναφοράς δεν είναι ο τάπης αλλά το ταπί, σωστός ο εκπαιδευτικός.

Τα συμφέροντα έφαγαν τον Κοσμίδη. Είχε σίγουρη τη 1η θέση για αυτό τον έφαγαν. Κρίμα

Γελανε και οι πετρες με τα επιχειρηματα σου. ο Ποπωτας εισαι; Εμπρος πίσω; Η πρόοδος ειναι εδώ και σας κοιτά με συμπόνια!

Χάσατε ένα "Κόσμιμα" από το ψηφοδέλτιο κύριοι. Κρίμα εκεί στην ΝΔ να είναι όλα στημένα για τον ένα και μοναδικό.

Όταν λέμε ότι εισαι αιτία των μνημονιων το εννοούμε πρόοδος λέει χαχαχα τα αφηγήματα των ορφανων του σοβιετ που συγκρούονται με την πραγματικότητα και τρέχουν να φιλησουν κατουρημενες ποδιές να δώσουν κανένα συσσίτιο και να κάνουν κυσεα... Άσε ρε μεγάλε λέμε όχι μόνο δεν έχεις σχέση με την πρόοδο ειαια ανασταλτικός παράγοντας

ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ , ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΣΙΡΗ ..... Ο ΤΑΠΗΣ ΤΟΥ ΤΑΠΗΤΟΣ . ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΗΓΑΓΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ....... ΤΡΙΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΓΙΟΡΤΗ ΣΕ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ......ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ .......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.