Κατσίκα έμαθε για το «Shock Price» και βγήκε στους δρόμους της Τρίπολης (vid)

Κατσίκα έμαθε για το «Shock Price» και βγήκε στους δρόμους της Τρίπολης (vid)

Μάρτιος 03, 2018 - 21:05
4 σχόλια

Μια κατσίκα εθεάθη στους δρόμους της Τρίπολης, προφανώς... γιατί έμαθε για τις σημερινές προσφορές των καταστημάτων στη Νύχτα «Shock Price».

Το βίντεο μάς το έστειλε αναγνώστρια και, όπως μας ενημέρωσε, το ζώο κυκλοφορούσε στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στο κέντρο της πόλης.

Πέραν της πλάκας, το ζώο κινδυνεύει καθώς περιπλανάται μόνο του σε μη οικείο περιβάλλον, ενώ διερχόμενα αυτοκίνητα μπορεί να το χτυπήσουν.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr - Κατσίκα κάνει βόλτα στη Τρίπολη


4 Σχόλια

Δεν εκπλήσσομαι καθόλου με τη γίδα, που περπάταγε μαζί με τα .......γίδια. Τι καινούριες μόδες είναι αυτές και σε τι αποσκοπούν; Να ψωνίσουμε; Αν θέλουμε να ψωνίσουμε ψωνίζουμε και την ημέρα, Τότε τί; Επίδειξη, διασκέδαση, νυφοπάζαρο και γκομενιλίκια.... και δεν ξέρω και τι άλλο. Κάτι ήξερε λοιπόν η γίδα!

@10:35 & 06:56 Δεν σας υποχρέωσε κανείς να κάνετε κάτι με το ζόρι, κάτι που απ' ό,τι φαίνεται δεν σας αρέσει...Μπορείτε κάλλιστα να καθίσετε στο σπίτι σας, παρέα με την περίοδό σας...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.