Κατσίγιαννης - Μουγκοπέτρος από Τρίπολη: «Θάνατος» για μας η απαγόρευση των πανηγυριών

Κατσίγιαννης - Μουγκοπέτρος από Τρίπολη: «Θάνατος» για μας η απαγόρευση των πανηγυριών

Ιούλιος 14, 2020 - 10:43
11 σχόλια

Για την εισήγηση από την Επιτροπή των Λοιμοξιολόγων να εξεταστεί η άμεση απαγόρευση των πανηγυριών και λοιπών μαζικών εκδηλώσεων μέχρι, τουλάχιστον, τέλος Ιουλίου μίλησαν στην εκπομπή του ΣΚΑΙ "Οι Αταίριαστοι" οι Κατσίγιαννης και Μουγκοπέτρος από την Τρίπολη.

Δεν έπρεπε να γίνει τώρα αυτό γιατί έχουν γίνει οι οργανώσεις, για μας αυτή η απόφαση είναι "δολοφονία εν ψυχρώ".

Λύση υπάρχει αλλά δεν την δίνουν. Δεν μας έχει ρωτήσει κανείς. Η λύση είναι αντί για 1.500 άτομα να βάλεις 800 και να γίνουν διαφορετικές πίστες για να χορεύει ο κόσμος.

Πρέπει να βρεθεί τρόπος να χωριστεί ο χώρος για τον χορό σε 2-3 πίστες μικρές ή να απαγορευτεί ο χορός

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Ρε πάτε καλά; Πρέπει να πεθάνει κάποιος δικός σας για να καταλάβετε; Το ίδιο ισχύει για όλα τα επαγγέλματα που παραβιάζουν τα μέτρα. Δεν έχω κάτι με τα πανηγύρια. Αντιθέτως πάω στου χωριού μου και σε φίλων.

Είστε σοβαροί; Να κινδυνεύσουν οι ηλικιωμένοι στα χωριά για να κάνουμε πανηγύρια; Μόνο την πάρτη σας κοιτάτε!!!

ολα τα επαγγελματα σχεδον την εχουν "πληρωσει" τη νυφη,πολλα καταστηματα ηταν κλειστα για ΔΥΟ μηνες κλπ κλπ τωρα δλδ που απαγορευσαν τα πανηγυρια για ενα αντε δυο μηνες τι εγινε? πρεπει να πεθανει κοσμος ,να εξαπλωθει ο ιος να ξανακλεισουν καταστηματα ,ξανα μανα απο την αρχη,για να γινουν τα πανηγυρια και να δουλεψετε εσεις? ρε ποσα θελετε να μας τρελανετε

11.27 κ 11.50.Εσεις φοβασαστε τα πανηγυρια μην πεθανει κανεις?Στο Σουπερ μαρκετ, στα Καφενεια, δεν θα κολλησουν οι δικοι σας?Σοβαρευτειτε και να βρεθει μια λυση κοινης αποδοχης και οποιος θελει ας παει να γλεντησει ,με τα απαραιτητα και σωστα μετρα.

Σουπερ μάρκετ μπορείς να παραλάβεις & στο σπίτι ή να πας ώρα που δεν έχει κίνηση. Για να μη σχολιάσουμε το γέγονός ότι μόλις χαρακτήρισες το κλαρίνο είδος πρώτης ανάγκης. Το καφενείο πολλοί το αποφευγουν εντελώς. Βεβαίως να καταργηθούν για φέτος τα πανηγύρια. Και τα μουσικά & τα εμπορικά.

"Θάνατος"για τον πολιτισμό και την αισθητική μας,η ηχορύπανση και η βαβούρα που προκαλείτε...

Θάνατος είναι οι κάργιες που χτυπιούνται στους μαύρους τοίχους και στα κεραμίδια ... Κώστας Καρυωτάκης, Πρέβεζα

Ας είχαν σωστό σύστημα υγείας στην μπανανία μας για να αντιμετωπίσουν τα λίγα κρούσματα ,μην ξεχνάμε ποτέ διαλύθηκε η υγεία και με ποιες κυβερνήσεις .Το σύστημα υγείας Τσεχίας και Σλοβακία τους λέει κάτι ; Δηλαδή αν βρεθεί θετικός ένας στην Ακρόπολη τι θα κάνουν ;Θα σφραγίσουν όλο το ιστορικό κέντρο !Γελειοτητες και μόνο αυτά που κάνουν

12:11 όταν σαν χώρα ζεις από τον τουρισμό είναι δεδομένο ότι θα αυξηθούν τα κρούσματα ,αλλά οι κυβερνώντες κοιτάνε να κλείσουν μόνο τα σύνορα με Βουλγαρία που έχει τα λιγότερα κρούσματα μαζί με εμας !Τουριστες από Ιταλία Γερμανία και Γαλλία είναι καλοδεχούμενοι ,πως το έπαθαν και δεν δέχονται τουρίστες από Αγγλία !

Φυσικα να απαγορευτεί ο χορός αλλά εσείς να πληρωθείτε κανονικά ....και όλοι εμείς από κάτω να σας βαράμε μόνο παλαμάκια...τι άλλο θα ακούσουμε...αρκεί να μην αδειάσουν οι τσέπες σας...

Απαγορεύουν τα πανηγύρια που δεν έχουν δώσει ούτε ένα κρούσμα κορονοϊού αλλά οι *οι οι τουρίστες, που μας φέρνουν τα κρούσματα τόσο καιρό, μπορούν και γυρνάνε ελεύθεροι! Ξεφτίλα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.