Κατσαφάνας: Μια διαφορετική προεκλογική συγκέντρωση από την «Ανασυγκρότηση για την Τρίπολη» (pics,vid)

Κατσαφάνας: Μια διαφορετική προεκλογική συγκέντρωση από την «Ανασυγκρότηση για την Τρίπολη» (pics,vid)

Μάιος 23, 2019 - 22:44
2 σχόλια

"Φέρνουμε νέο μοντέλο διοίκησης στον Δήμο"

Ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης με τον συνδυασμό «Ανασυγκρότηση για την Τρίπολη» Κώστας Κατσαφάνας πραγματοποίησε όχι προεκλογική ομιλία, ως είθισται, αλλά μια παρουσίαση του προγράμματός του, το οποίο θα εφαρμόσει η παράταξή του αν οι πολίτες τού εμπιστευθούν τον Δήμο Τρίπολης την Πέμπτη 23 Μαΐου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.

Ο κ. Κατσαφάνας καλωσόρισε τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του και ευθύς αμέσως αναφέρθηκε στην πρόθεσή του να φτιάξει έναν Δήμο καθαρό. «Οι περισσότεροι θεωρούν ότι με τα παλαμάκια και τις επευφημίες πρέπει να πάμε στις εκλογές. Εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να πάμε στις εκλογές με μια εκδήλωση, καθώς από τη δημιουργία της η παράταξή μας έχει ξεκινήσει η δουλειά σε ομάδες, ήδη από το 2011».
 
Ο κ. Κατσαφάνας αναφέρθηκε εκτενώς στο κομμάτι της διοίκησης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι το θέμα της ενέργειας είναι εξαιρετικά σημαντικό όχι μόνο για την Τρίπολη, αλλά και για ολόκληρη την Αρκαδία.
 
Η ενέργεια είναι ένα δώρο που μας παρέχει η φύση.
 
Στη συνέχεια, παρουσίασε τους κεντρικούς ομιλητές της εκδήλωσης, τον κ. Δημήτρη Ραχιώτη, τον κ. Στάθη Χρόνη, την κυρία Χριστίνα Φορτούνη, την κυρία Ξένια Αργειτάκη. Πρόκειται για ειδικούς επιστήμονες, οι οποίοι ανέλυσαν στη συνέχεια τις προτάσεις τους, πιο ειδικευμένες από εκείνες που έχει ανακοινώσει η παράταξη, για το περιβάλλον και την ενέργεια, για την αρχαιολογία και τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τις δυνατότητες ανάπτυξης του τουρισμού στην περιοχή μας.
 
Η εκτέλεση προτάσεων χολαίνει. Πρέπει να δούμε πώς μπορεί να βγει από το τέλμα η περιοχή μας.
 
Ο κ. Κατσαφάνας υπογράμμισε ότι η παράταξή του έχει όραμα την ανάπτυξη, ένα όραμα που πρέπει να το έχουμε πάντα μπροστά μας, όπως είπε.
 
«Έχουμε ένα πρόγραμμα που προτέινει κάτι διαφορετικό στη διοίκηση. Εμείς οι αιρετοί πρέπει να σχεδιάζουμε, και ο σχεδιασμός αυτός να υλοποιείται από τις τεχνικές υπηρεσίες», είπε.
 

Δεν θα παίζουμε με το ρουσφέτι της τελευταίας στιγμής.

Αναπτύχθηκαν τα αναπτυξιακά θέματα ( Ενέργεια, Αγροτική - Κτηνοτροφική Παραγωγή, Πολιτισμός, Αθλητισμός) του προγράμματος του Κώστα Κατσαφάνα, από ειδικούς επιστήμονες.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν οι εξής:

·         Δημήτρης Ραχιώτης, Γεωφυσικός - Περιβαλλοντολόγος, Ειδικός Επιστήμονας για τις ΑΠΕ. Μίλησε για ενεργειακά πάρκα και ενεργειακές κοινότητες.

·         Χρόνης Στάθης, Καθηγητής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Μικροβιολόγος/Κτηνίατρος. Μίλησε για τον φορέα υποστήριξης αγροτών/κτηνοτρόφων.

·         Ξένια Αργειτάκη, Επ. Καθηγήτρια ΣΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Αθηνών, Αντιπρόεδρος ΣΕΓΑΣ, πρώην πρωταθλήτρια στίβου. Μίλησε για επιστημονικές και κοινωνικές αθλητικές εκδηλώσεις, αθλητικό τουρισμό.

·         Χριστίνα Φουρτούνη, Αρχαιολόγος Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Μίλησε για την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου και για τον τουρισμό.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κατσαφάνας: Φέρνουμε νέο μοντέλο διοίκησης στον Δήμο


2 Σχόλια

Πέσαμε μαχώμενοι αδέρφια! Τουλάχιστον θα πάρουμε καμιά ανεμογεννήτρια αγκαζέ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.