Επικαιρότητα

Latest

Θέσεις εργασίας στην εταιρεία Νίκος Δ. Μελής ΑΕ στη ΒΙΠΕ Τρίπολης

Η εταιρεία Νίκος Δ. Μελής Α.Ε., με έδρα τη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης και μακρόχρονη δραστηριότητα στον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής, προσλαμβάνει ανειδίκευτο εργατοτεχνικό προσωπικό.

Περισσότερα

Tο Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης 40 Lads επιστρέφει στην Τρίπολη - Sold out οι παραστάσεις (vid)

Το κοινό της Τρίπολης το τριήμερο 19 με 21 Απριλίου θα έχει την χαρά να απολαύσει το Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης που έρχεται για δεύτερη χρονιά ανανεωμένο και πολύ ελπιδοφόρο.

Περισσότερα

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021 - 2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων , εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σας προσκαλεί σε workshop, που διοργανώνει σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας , με θέμα τις Δράσεις του Προγράμματος «

Περισσότερα

Με ιατρικές συσκευές για ανεξάρτητη διαβίωση εφοδιάστηκαν τα μέλη του ΚΑΠΗ στην Τρίπολη (pics,vid)

Συνεχίζεται η διανομή των βοηθητικών έξυπνων ιατρικών συσκευών στα άτομα άνω των 65 ετών που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «SMART BEAR», του «τρέχει» η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Περισσότερα

Αναλυτικός οδηγός για τις νέες ταυτότητες - Πώς θα κλείσετε ραντεβού

Ποια είναι η διαδικασία για να βγάλουμε τις νέες ταυτότητες;

Περισσότερα

«Επιστρέφει» η περιφορά των επιταφίων στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης;

Το Πάσχα πλησιάζει και ημερολογιακά οδεύουμε στην Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα, στην ιερότερη εορτολογική περίοδο του έτους.

Περισσότερα

Παναγιώτης Νίκας: Τα προβλήματα στη δημόσια υγεία

Είναι προφανές πως  κάθε προεκλογική περίοδος στον τόπο μας, με την κυριαρχία των υπερβολών, της εντυπωσιοθηρίας, της εξουσιομανίας και των προσωπικών επιθέσεων, δεν προσφέρεται για πολιτική αντιπαράθεση με στέρεα επιχειρήματα και λογικές προσεγγί

Περισσότερα

Νεο ΔΣ στον Αρκαδικό Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ

Την Πέμπτη 11/4/2024 έγιναν αρχαιρεσίες εκλογής νεου Δ.Σ στον Αρκαδικό Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ σύμφωνα με το καταστατικό λειτουργίας του

Εκλέχθηκαν οι εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ: ΚΑΛΠΑΚΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Περισσότερα

Οικολογική δράση από τους «Tigers»

Χθες στα πλαίσια της τοπικής δράσης του Growthhub Tripoli αποφασίσαμε κι εμείς να στηρίξουμε την προσπάθεια τους για το περιβάλλον, την καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης μέσα από την πράξη και φυσικά τη βελτίωση του χώρου περιμετρικά του πανεπιστ

Περισσότερα

Φλογιστήκαμε...

Η Ολυμπιακή Φλόγα πέρασε από τον Δήμο Τρίπολης στο ταξίδι της για το Παρίσι. Μάλιστα, είχε διατυπωθεί αίτημα από το Δημοτικό Συμβούλιο να περάσει και από την Τεγέα και από την Τρίπολη, όπερ εγένετο.

Περισσότερα

Διακοπή ρεύματος στην Γορτυνία την Παρασκευή 19 Απριλίου

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 19/04/2024 λόγω επειγουσών εργασιών συντήρησης του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν διακοπές ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :

Από ημερομηνία και ώρα: 19/4/2024 – 08:30 π.μ.

Περισσότερα

Βλάσης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Αρκάδες της Μελβούρνης για την υπέροχη φιλοξενία τους (pics)

Ένα Μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους Αρκάδες της Μελβούρνης για την υπέροχη φιλοξενία τους στο μεγαλύτερο, ίσως, και πανέμορφο ιδιόκτητο ομογενειακό κτίριο στην Αυστραλία.

Περισσότερα

Πρώτος σκόρερ της Α’ Αρκαδίας ο Στρέμπας

Ο Απόστολος Στρέμπας με 27 γκολ σε 22 αγωνιστικές αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας με τον Άκη Παρασκευόπουλο της ΑΕΚ Τρίπολης με 18 τέρματα είναι το δεύτερο «κανόνι» της μεγάλης κατηγορίας.

Περισσότερα

Τα εισιτήρια του Αστέρα για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (20/04, 19:30) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Περισσότερα

Το Music Center στην Τρίπολη γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων

RECORD STORE DAY - 2024...Το κατάστημά μας, το "MUSIC CENTER" συμμετέχει και φέτος στην "Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων" το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, πραγματοποιώντας μία μεγάλη γιορτή στον χώρο του, γεμάτη κέφι, πολλή μουσική και προσφορές σε μια π

Περισσότερα

Σελίδες