Κάτοικοι Τζίβα: Δεν πρόκειται να μείνει το Τουρκοδέντρι μόνο του ούτε ένα λεπτό (photos&video)

Κάτοικοι Τζίβα: Δεν πρόκειται να μείνει το Τουρκοδέντρι μόνο του ούτε ένα λεπτό (photos&video)

Σεπτέμβριος 14, 2014 - 15:53
15 σχόλια

Περιμένουν την επόμενη κίνηση οι κάτοικοι Τζίβα και Θάνα

Κάτοικοι Τζίβα - Θάνα: Ανακαλεστε κ. δήμαρχε,  τα ανθρώπινα δικαιώματα προστατεύουν και εμάς μην κάνεις το έγκλημα που έκαναν οι προηγούμενοι

Οι κάτοικοι των χωριών Τζίβα και Θάνα δείχνουν να μην είναι διατεθειμένοι να αφήσουν το Τουρκοδέντρι να γίνει χώρος μεταφόρτωσης απορριμμάτων καθώς μέρα και νύχτα βρίσκονται εκεί μην τυχόν και εμφανιστεί κάποιο απορριμματοφόρο.

Οι κάτοικοι πέραν των δικαστικών διαδικασιών οι οποίες θα κινηθούν τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου με τα ασφαλιστικά μέτρα είναι αποφασισμένοι να μείνουν στο Τουρκοδέντρι για όσο χρειαστεί.

Το ArcadiaPortal.gr βρέθηκε στο σημείο την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου και μίλησε με τους αγανακτισμένους κατοίκους οι οποίοι τόνισαν ότι δεν θα δεχθούν ούτε ένα σκουπιδί, καθώς η περιοχή και οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την εναπόθεσης των απορριμμάτων.

Απευθυνόμενοι στο δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή του ζήτησαν να αλλάξει γνώμη και να μην πάει τα απορρίμματα εκεί και όπως χαρακτηριστικά είπαν ας βρεί κάποιον άλλο χώρο μακριά απο οικισμούς.

Αποφασισμένοι για όλα, κρατώντας μαύρες σημαίες, ανέφεραν ότι θα μείνουν στο σημείο μέρα και νύχτα και δεν θα αφήσουν κανένα απορριμματοφόρο να περάσει. Να σημειωθεί ότι έχουν λάβει όλα εκείνα τα μέτρα και έχουν παρατάξει και τρακτέρ και περιμένουν την επόμενη κίνηση.

Η κ. Δογάνου τόνισε ότι ο δρόμος που οδηγεί στο Τουρκοδέντρι είναι αρχαιολογικός και οδηγούσε από την Τρίπολη στο Μυστρά. Επίσης ανέφερε ότι υπάρχουν πηγάδια, πολλές εκκλησίες και σπίτια στην περιοχή.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Οι κάτοικοι Τζίβα-Θάνα στο Τουρκοδέντρι


15 Σχόλια

Γιατι δειχνετε βιντεο παρουσιαζοντας κατοικημενη περιοχη που ειναι 2 χιλιομετρα μακρια απο το σημειο μεταφορτωσης; Παραπληροφοριση γιατι ετσι σας ειπε το αφεντικο σας;

Το σημείο που μαζεύτηκαν οι κάτοικοι βιντεοσκοπήσαμε "κίτρινε τύπε". Μην δημιουργείς εντυπώσεις. *** ArcadiaPortal.gr ***

τι θες μας μας πεις βρε κίτρινε και μπλε τύπε ότι οι κάτοικοι πήγαν σε λάθος σημείο για να παραπλανήσουν ποιόν? εμάς που μένουμε τρίπολη και δεν έχουμε την χωματερη στη μούρη μας? βέβαια το αφεντικούλη σου ο Δημητράης είχς πει ότι η πόλη σήμερα θα ήταν καθαρή αλλά για ακόμη μια φορά αυτός ο τύπος είναι ψεύτης.τα σκουπίδια είναι βουνά στις γειτονίες της πόλης αλλά είπαμε ο Δημητράκης είναι αρχιψεύταρος

Ο Παυλής ειναι ΑΝΤΡΑΣ και θα φερει τα σκουπιδια οπου θελει , γιατι ειναι εκλεγμενος απο μας !!! Κυρια Δογανου ας μην τον ψηφισετε παλι , σκασιλα μας !!!

Περιμέναμε τον νέο δήμαρχο το απόγευμα γιατί είπαν ότι θα 'ρχόταν, στις 18:50 χτύπησαν οι καμπάνες, αντ' αυτού εμφανίστηκε ένα περιπολικό που έφυγε πριν λίγο. τον περιμένουμε ακόμα, όχι μετά βαίων και κλάδων φυσικά, όπως περιμένουμε και τον Τυροβολά που λέγεται ότι ***σε πως τα επόμενα πέντε χρόνια στου Θάνα δεν θα μπει ούτε μια λάμπα. Αυτά.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΑΥΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΣΕ 2 ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ . ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ , ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΛΕΝΕ? ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ ? ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ? ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ Ο ΤΥΡΟΒΟΛΣΣ ΕΔΩΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΟΚ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΥ ΘΑΝΑ. ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΤΥΡΟΒΟΛΑ ***.

Τον *** δεν έχετε καταλάβει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μην απολυθεί η κορούλα του και να βολέψει σε καμία θεσούλα και κανένα εγγόνι. ***

Και επειδή έχει εκλεγεί μπορεί να κάνει ότι θέλει? Αυτό δεν είναι δημοκρατία, είναι τραμπουκισμός και φασισμός. Είναι εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων. Να πάει σπίτι του από τώρα εάν πιστεύει ότι με τον τραμπουκισμό του θα κάνει ότι θέλει. Εμείς δεν θα τον αφήσουμε να απαξιώσει τα σπίτια μας. Να τα πάει τα σκουπίδια στο δικό του σπίτι.

Φίλε μάλλον πρέπει να σε δει κανένας οφθαλμίατρος , γιατί και προχθές στο συμβούλιο έβλεπες καμιά 20 άτομα και ήταν 200 , γιατί εκτός της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου είχε και πολλά άτομα στους διαδρόμους και στις σκάλες. Τώρα και εδώ η περιφρούρηση γίνεται εναλλάξ από όλους τους κατοίκους που χωρίζονται σε ομάδες. Εάν όμως εμφανιστεί ο δήμαρχος ή απορριματοφόρο θα είναι όλοι στις επάλξεις. Δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν , θα περάσουν πάνω από το πτώμα μας !!!!

Μην προσπαθείτε τα παπαγαλάκια του Παυλή να απαξιώσετε τα πάντα. Το σημείο που θέλουν να βάλουν τα σκουπίδια , σε ευθεία γραμμή είναι πολύ κοντά στα σπίτια μας. Επίσης προσπαθείτε να τα ρίξετε όλα στον πρώην δήμαρχο , ότι μας κινητοποιεί. Το ακούσατε το είπε και η Δογάνου, εμείς μόνοι μας ενωνόμαστε προκειμένου να υπερασπιστούμε το βιός μας. Την ίδια αντίδραση θα είχαμε είτε τα σκουπίδια τα φέρει ο Παυλής, είτε ο Σμυρνιώτης , είτε ο Τζιούμης. Θα μας βρουν όλοι απέναντι. Αλήθεια ο Κος Τζιούμης που είναι? Λίγο πιο κάτω είναι και το δικό του χωριό. Αυτός δε θα έπρεπε να είναι μαζί μας?

Δώστε κολωνάκια στο λαό, πλημμυρίστε το σάιτ με Αστέρα και Στάικο και μάλα, πάντα τσιμπάνε, πνίξτε τα σκουπίδια με άλλα θέματα, αραιώστε και με καυτές πατάτες, ΦΟΔΣΑ και "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ", όλοι θα πάρετε!!! (οι νόμοι και οι κανονισμοί είναι για να χτυπάμε τους αντιπάλους μας, δεν ισχύουν για μας, πήραμε το κύπελλο και κάνουμε ό,τι γουστάρουμε, στο κάτω-κάτω κοπιάσαμε τόσο πολύ να κερδίσουμε τις εκλογές για να απελευθερωθούμε από τις δεσμεύσεις των νόμων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.