Καθυστέρηση αναγγελίας ζημίας από βροχοπτώσεις σε αμπελώνες της Αρκαδίας

Καθυστέρηση αναγγελίας ζημίας από βροχοπτώσεις σε αμπελώνες της Αρκαδίας

Οκτώβριος 09, 2018 - 13:40
1 σχόλια

Oι ισχυρές βροχοπτώσεις που επικράτησαν κατά τις τελευταίες μέρες στην περιοχή μας, κατέφεραν το τελευταίο πλήγμα στα αμπέλια, που βρίσκονταν στο στάδιο της συγκομιδής, μετά από μια πολύ δύσκολη, από πλευράς καιρικών συνθηκών, καλλιεργητική περίοδο.

Τα σταφύλια που ήταν σχεδόν ώριμα, άρχισαν να σαπίζουν λόγω της υπερβολικής υγρασίας αλλά και λόγω της αδυναμίας των παραγωγών να μπορέσουν να μπουν μέσα στα κτήματά τους για αρκετές μέρες, ώστε να ξεκινήσουν τον τρύγο. 

Ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας «Η ΕΝΩΣΗ», ως Οργάνωση των παραγωγών, αναγνωρίζοντας ότι το μοσχοφίλερο αποτελεί ένα από τα βασικότερα προϊόντα της Αρκαδίας, ζητά να προχωρήσουν οι αναγγελίες από τους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις, ώστε να γίνει άμεση εκτίμηση των ζημιών στις πληγείσες περιοχές.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

τώρα σας φταίνε οι ανταποκριτές του ΕΛΓΑ; εκεί στην Ένωση όλο μικροπολιτική. Αφού έχει ζημιές γιατί η τιμή φέτος είναι χαμηλότερη; Μονο για φωτογραφίες κάνετε, και απο πραγματική βοήθεια στον παραγωγό τίποτα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.