Καθολική η συστράτευση της Λακωνίας στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη (pics)

Καθολική η συστράτευση της Λακωνίας στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη (pics)

Μάιος 20, 2019 - 17:03
0 σχόλια

Σύσσωμη η Λακωνία τάσσεται ανοιχτά στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη και της Νέας Πελοποννήσου για ηχηρή νίκη στις εκλογές στις 26 Μαΐου 2019 με καθαρή την εντολή να συνεχίσει το έργο του, όπως φάνηκε κατά την περιοδεία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και εκ νέου υποψηφίου Πέτρου Τατούλη και του συνδυασμού της Νέας Πελοποννήσου την Παρασκευή 17 Μαΐου στο Γύθειο, στο Δαφνί, στις Κροκεές, στη Μυρτιά, στη Γράμμουσα, στο Περιστέρι, στους Μολάους και στο Έλος και στην Αρεόπολη.

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή στον Πέτρο Τατούλη, τόσο για τα εμβληματικά έργα στη Λακωνία που έχει ήδη υλοποιήσει, όσο και για τη γνώση των προβλημάτων τους και το αμείωτο προσωπικό του ενδιαφέρον για την επίλυσή τους.  

Ο Πέτρος Τατούλης από την πλευρά του, ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του κοιτώντας τους στα μάτια, για την μεγάλη τους στήριξη και εμπιστοσύνη και δεσμεύτηκε ότι θα είναι στο πλευρό τους πάντα.  Ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί. Ότι η σκληρή δουλειά δεν σταματά ποτέ. 
«Είμαστε περήφανοι για το έργο μας στη Λακωνία, γιατί επιτύχαμε εμβληματικά έργα που έχουν άρει την απομόνωσή της και την έχουν βάλει δυναμικά στο χάρτη της χώρας. Μερικοί μας έλεγαν μην ασχοληθείτε με την παράκαμψη της Σπάρτης, γιατί θα είναι το Βατερλώ σας. Άλλοι μας έλεγαν ότι μόνο αυτό τα έργο αν επιτύχετε δε χρειάζεται να κάνετε άλλο έργο στη Λακωνία. Τους διαψεύσαμε με το έργο μας. Ολοκληρώσαμε την παράκαμψη της Σπάρτης, ξεπερνώντας όλα τα τεράστια προβλήματα, και δε σταματήσαμε εκεί. Το Λιμάνι του Γυθείου, ο δρόμος Νεάπολη – Μονεμβασιά, ο δρόμος Γύθειο – Αρεόπολη, η νέα είσοδος της Σπάρτης, το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Σπάρτης είναι μερικά, όχι από τα έργα μας στη Λακωνία, αλλά από τα εμβληματικά μας έργα στη Λακωνία» τόνισε ο Πέτρος Τατούλης για να εισπράξει από τους πολίτες το μήνυμα «Πέτρο συνέχισε να προχωράς μπροστά. Εμπιστευόμαστε εσένα και το έργο σου».   

«Δώσαμε στην οικονομία μας την πνοή για να τραβήξει τον τόπο μπροστά. Και δημιουργήσαμε μια δυναμική εξωστρεφή περιφέρεια. Στηρίξαμε τους τοπικούς μας παραγωγούς και τους βοηθήσαμε να βάλουν τα προϊόντα τους στο πιο ψηλό ράφι των διεθνών αγορών. Πιστέψαμε στην υψηλών προδιαγραφών τυποποίηση και μειώσαμε το κόστος παραγωγής μέσα από σύγχρονα αρδευτικά δίκτυα και σχέδια αναδασμών. Αναδείξαμε την θρεπτική αξία των προϊόντων της πελοποννησιακής γης και διεκδικήσαμε να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο, όπου αυτό απαιτείτο για καλύτερα αποτελέσματα, όπως η δακοκτονία που τόσο ταλαιπωρεί τους παραγωγούς μας», τόνισε ο Πέτρος Τατούλης. 

Καταλύτης για τη Λακωνία και την Πελοπόννησο το λιμάνι του Γυθείου

 «Το λιμάνι του Γυθείου είναι το μεγαλύτερο δημόσιο λιμενικό έργο στην Ελλάδα και φέρει την προσωπική μας σφραγίδα. Το έργο αυτό αυξάνει τη στρατηγική του θέση στο νοτιότερο χερσαίο άκρο της χώρας και επιτελεί καταλυτική λειτουργία τόσο για τον τουρισμό, όσο και για την αγροτική οικονομία της Νότιας Ελλάδας» τόνισε ο Πέτρος Τατούλης από το Γύθειο και σημείωσε «έχουμε την ικανότητα να βλέπουμε τις εξελίξεις και να προετοιμάζουμε την Πελοπόννησο κατάλληλα. Το λιμάνι του Γυθείου θα έχει κρίσιμο ρόλο σε σχέση με τους υδρογονάνθρακες Νότια της Πελοποννήσου, εφόσον αυτό θα είναι που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες τόσο στο θαλάσσιο χώρο, όσο και στο χερσαίο». 

Νέα πρόκληση για τη Λακωνία η μαρίνα του Γυθείου

Ο κ. Τατούλης ανακοίνωσε ακόμα ότι η νέα πρόκληση για τη Λακωνία και τη Νότια Πελοπόννησο είναι η Μαρίνα του Γυθείου και ότι η Περιφέρεια έχει ήδη εκκινήσει τις διαδικασίες «αφού έχουμε τη μελέτη, τη χωροθέτηση και την αδειοδότηση, ώστε να εκμεταλλευτούμε τα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα μπορέσουμε να κινητοποιήσουμε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Δελτίο Τύπου

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.