Καθησυχαστικός για την παράταση του Κτηματολογίου ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης

Καθησυχαστικός για την παράταση του Κτηματολογίου ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης

Σεπτέμβριος 11, 2019 - 21:00
3 σχόλια

Αναστάτωση επικρατεί στους Αρκάδες που δεν έχουν δηλώσει ακόμη τις περιουσίες τους στο Κτηματολόγιο, καθώς η προθεσμία λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου.

Το ποσοστό των αιτήσεων που ακόμα δεν έχουν γίνει είναι αρκετά μεγάλο, ενώ δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση του αρμόδιου Υπουργείου για περαιτέρω παράταση της διαδικασίας.

Σε ερώτηση του Arcadia Portal για το θέμα ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης φάνηκε αρκετά καθησυχαστικός, αφού η εικόνα που έχει είναι πως θα δοθεί νέα παράταση στις δηλώσεις του Κτηματολογίου, καθώς ο όγκος των αιτήσεων που δεν έχουν κατατεθεί είναι μεγάλος.

Επίσης ο κ. Βλάσης τόνισε ότι οι υπόχρεοι θα πρέπει άμεσα να κινητοποιηθούν γιατί εάν δοθεί παράταση θα είναι και η τελευταία και οι Αρκάδες δεν πρέπει να εφησυχαστούν.

Στόχος της Κυβέρνησης είναι να προχωρήσει και να oλοκληρωθεί η διαδικασία το ταχύτερο δυνατόν


3 Σχόλια

Να δώσουν μεγάλο χρονικό περιθώριο η χαρτογρα είναι πολύ και τα έξοδα επίσης..

καλα τι ειδους διαστροφη ειναι αυτη να μην το λετε εγκαιρως και εφ οσον εχετε την προθεση για παραταση ...τι περιμενετε..σημερα γινοταν χαμος στο γρφειο κτηματολογιου αρκαδιας στο γαλατσι...αλλα δεν φταιτε εσεις εμεις φταιμε που σας ψηφισαμε

Ο λαλίστατος εκπρόσωπος-ιδιοκτήτης της κοινοπραξίας τι έχει να πει για αυτό;;; Ρωτήθηκε από την κυβέρνηση ή τον προσπέρασαν πάλι;;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.