Καθαρίστηκε ο περιβάλλων χώρος του ΔΑΚ Τρίπολης (pics)

Καθαρίστηκε ο περιβάλλων χώρος του ΔΑΚ Τρίπολης (pics)

Οκτώβριος 12, 2019 - 18:32
4 σχόλια

Μετά την υπόδειξη του δημάρχου Τρίπολης  κ. Κώστα Τζιούμη για να συσκευαστούν και να αποθηκευθούν τα χρήσιμα υλικά που περίσσεψαν από την αντικατάσταση της στέγης του κλειστού στο δημοτικό στάδιο Τρίπολης, αποκατασταθεί η βατότητα του περιβάλλοντος χώρου με καθαρισμό και απομάκρυνση πάσης φύσης υλικών ώστε το κλειστό να είναι σε πλήρη λειτουργία.

Η αποκατάσταση έγινε με τα συνεργεία του Δήμου Τρίπολης με διήμερες εργασίες, ευθύνη του αντιδημάρχου καθημερινότητας κ. Γιώργου Λαγού

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΡΟΪΣΤΆΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ. ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΉΛΑΤΟ ΣΤΗ ΠΟΛΗ. ΗΤΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ;ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ,ΝΑΙ ΟΧΙ ΝΑΙ;;;;;!!!!!!!!

Μπράβο δήμαρχε! Βάλε και κάθε κατεργάρη στη θέση του. Όταν προσέρχονται οι δημότες πρέπει να βρίσκουν τους υπαλλήλους στη θέση τους, ευγενείς και πρόθυμους να ακούσουν και να εξυπηρετήσουν. Δεν αντιμετωπίζουμε τους δημότες με ύφος χιλίων καρδιναλίων, δεν τους κάνουμε ανάκριση, δεν τους στέλνουμε από γραφείο σε γραφείο. Γνωρίζουμε το αντικείμενό μας και δίνουμε σαφείς απαντήσεις στις ερωτήσεις τους. Σε αυτούς οφείλουμε το ψωμί μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.