Καθαρισμός ρεμάτων και καταβοθρών στην Αρκαδία (pics,vid)

Καθαρισμός ρεμάτων και καταβοθρών στην Αρκαδία (pics,vid)

Δεκέμβριος 05, 2018 - 19:58
1 σχόλια

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού η Περιφέρεια πήρε την αρμοδιότητα για τα ρέματα πριν δύο μήνες περίπου, καθαρίστηκαν 50 χιλιόμετρα ρεμάτων και 7 καταβόθρες σε όλη την Αρκαδία.

Κυρίως έγινε καθαρισμός ρεμάτων στις περιοχές της Τεγέας και του Κορυθίου, όπου το Καλοκαίρι του 2016 αλλά και φέτος, λόγω του Κυκλώνα Ζορμπά, υπήρξαν πλημμύρες και ζημιές.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας:

"Εμείς θέσαμε ως προτεραιότητα τον καθαρισμό των ρεμάτων και των καταβοθρών και από το υστέρημα των πόρων μας, ξεκινήσαμε ένα οργανωμένο έργο το οποίο θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, για να προστατεύσουμε τις ζωές και τις περιουσίες των συνανθρώπων μας.

Τα ρέματα είχαν να καθαριστούν πάρα πολλά χρόνια και για αυτό δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα.

Θέλουμε όμως και οι συμπατριώτες μας να είναι προσεκτικοί και να μην πετάνε σκουπίδια και διάφορα αντικείμενα σε σημεία που καταλήγουν στα ρέματα γιατί έτσι θα έχουμε και πάλι προβλήματα.

Εμείς είμαστε εδώ για να υπηρετούμε τους συμπατριώτες μας και να βοηθούμε στην επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάζονται.

Φωτογραφίες από το γεφύρι πριν την Μαγούλα, από τις καταβόθρες στο δρόμο προς το Άστρος και από το Παρθένι."

Video: 

Καθαρισμός ρεμάτων και καταβοθρών στην Αρκαδία- Αυτοψία Γιαννακούρα


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Η ειρωνία είναι να είσαι πάνω στη γέφυρα της Μαγούλας και κάτω από αυτή να εχουν μπαζωθεί ακόμη περισσότερο τα μάτια.....για 4η φορά!!! Λάθος επαναλαμβανόμενο δεν είναι λαθος, είναι συμπεριφορα! Βαγγέλη δεν σε πήγαν κάτω από τη γεφυρα....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.