Κατέθεσε τον φάκελο για την Α1 ο Αρκαδικός

Κατέθεσε τον φάκελο για την Α1 ο Αρκαδικός

Αύγουστος 26, 2016 - 18:50
0 σχόλια

Αγωνία και αισιοδοξία για την wild card στον Αρκαδικό

Ο Αρκαδικός κατέθεσε την Παρασκευή 26 Αυγούστου στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης τον φάκελο υποψηφιότητας ειδικής αδιοδότησης για την Basket League.

Πλέον τον λόγο έχει η αρμόδια επιτροπή όπου μαζί με τους φακέλους των υπόλοιπων ομάδων θα επιλέξει την μία που θα πάρει πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και κριτήρια για να αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Basket League και να πάρει την θέση της Κηφισιάς.

Η τελική απόφαση της αρμόδιας επιτροπής ελέγχου για την ομάδα που θα πάρει την wild card για να βρεθεί στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ αναμένεται να παρθεί μέχρι της 6 Σεπτεμβρίου.

Η αγωνία όπως γίνεται αντιληπτό χτυπά κόκκινο στις τάξεις του ΣΕΦΑ ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως ο Αρκαδικός θα είναι αυτός που θα πάρει τελικά την wild card και θα επιστρέψει στην Basket League.

Η εξαιρετική δουλειά των ανθρώπων του Αρκαδικού σε όλα τα επίπεδα, οι πολύ καλές γηπεδικές εγκαταστάσεις αλλά και η άψογη πρώτη παρουσία της ομάδας στην Basket League που κέρδισε τα εύσημα και τον σεβασμό όλων όσων αγωνίστηκαν στην Τρίπολη θα παίξουν τον δικό τους καθοριστικό ρόλο.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως από τους διεκδικητές της wild card υπάρχει και η πρώτη απώλεια με το Παγκράτι να μην καταθέτει τελικά τον φάκελο υποψηφιότητας στην ειδική επιτροπή για την Basket League.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.