Κατεστραμμένες από πυροβολισμούς πινακίδες στο οδικό δίκτυο της Αρκαδίας (video)

Κατεστραμμένες από πυροβολισμούς πινακίδες στο οδικό δίκτυο της Αρκαδίας (video)

Μάιος 26, 2015 - 14:32
2 σχόλια

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας και ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης Γιώργος Ρουμελιώτης ενώ ήταν καθοδόν αντίκρισαν ένα θέμα το οποίο δεν τιμά κανένα. Κάποιοι ασυνείδητοι έχουν καταστρέψει πινακίδες έξω από το χωριό Βαλτεσινίκο στη Γορτυνία.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί κατηγόρησαν έντονα αυτή την πράξη αναφέροντας ότι είναι ντροπή κάποιοι να φτάνουν στο σημείο να πυροβολούν πινακίδες στους δρόμους της Αρκαδίας και ότι δεν είναι τρόπος να δοκιμάσουν το σημάδι.

Ο κ. Γιαννακούρας τόνισε ότι είναι εγκληματικό να καταστρέφεις σήματα που βοηθούν τους οδηγούς στις μετακινήσεις τους.

Τέλος και οι δυο αιρετοί απηύθυναν έκκληση στους κατόχους όπλων να μην καταστρέφουν τις πινακίδες γιατί την αντικατάσταση τους την πληρώνουν οι ίδιοι και επίσης υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τραυματισμού διερχομένων οδηγών.

Video: 

Ντροπή σε όσους πυροβολούν πινακίδες στην Αρκαδία


2 Σχόλια

Τον σύλλογο των κυνηγών να ρωτήσουν.. Μόνο για πανηγύρια και φωτογραφίες στο Μαίναλο είναι...

μόνο για τις πινακίδες είναι ασυνείδητοι ; τα σκυλάκια που άμα δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους τα εγκαταλείπουν ; δύο φορές έχω μαζέψει κυνηγιάρικο , την μία ήταν ενήλικο γεμάτο σκάγια και την δεύτερη ήταν ένα κουτάβι, από ένα ευσυνείδητο κυνηγό που αφήνει ελεύθερα στην γειτονιά να κάνουν βόλτα μόνα τους τα σκυλιά του .Και μετά σου λέει είναι φυσιολάτρες και ευαίσθητοι άνθρωποι με χόμπυ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.