Κατέρρευσε η σκευωρία εναντίον του Πέτρου Τατούλη

Κατέρρευσε η σκευωρία εναντίον του Πέτρου Τατούλη

Μάιος 03, 2017 - 10:53
9 σχόλια

Αποφασισμένος να προσφύγει στον Άρειο Πάγο ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια όλων όσοι σχεδίαζαν και μεθόδευσαν -πολύ φιλότιμα, είναι η αλήθεια- να θέσουν εκτός εκλογικής μάχης τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη. Ο μόνος τρόπος με τον οποίον θα μπορούσαν να κατορθώσουν κάτι τέτοιο ήταν μέσω της δικαστικής οδού. Η αφορμή βρέθηκε, αλλά η δικαιοσύνη τελικώς αποδόθηκε και η σκευωρία εναντίον του περιφερειάρχη κατέρρευσε.

Την Τετάρτη 3 Μαΐου ανακοινώθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας η απόφαση στη δίκη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη. Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου καταδικάστηκε σε πέντε μήνες με αναστολή, δίχως, όμως, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αφορά σε μήνυση που είχε υποβληθεί από εφημερίδα της Μεσσηνίας για παράβαση καθήκοντος από τον περιφερειάρχη και την αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου, όσον αφορά σε δημοσιεύσεις διακηρύξεων.

Το Εφετείο Καλαμάτας έκρινε ότι ο περιφερειάρχης παρέβη τα καθήκοντά του και του επέβαλε ποινή πέντε μηνών με αναστολή, αν και, όπως ανέφεραν και οι συνήγοροι υπεράσπισης στο δικαστήριο, το όλο ζήτημα εμπίπτει στις αρμοδιότητες των Υπηρεσιών της Περιφέρειας και όχι στις αρμοδιότητες του ίδιου του περιφερειάρχη...

Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι δόθηκε σκληρή μάχη στο δικαστήριο με προφανή πολιτική σκοπιμότητα ώστε να αποδυναμωθεί και να καταρρεύσει πολιτικά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, και να βγει εκτός εκλογικής μάχης, η Δικαιοσύνη λειτούργησε και αποδόθηκε.

Όπως αναφέρουν οι επαΐοντες από το περιβάλλον του Πέτρου Τατούλη, ο περιφερειάρχης είναι αποφασισμένος να φθάσει ως και στον Άρειο Πάγο. Οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι οπωσδήποτε σεβαστές, ωστόσο η συγκεκριμένη θεωρούν οι συνήγοροί του ότι είναι νομικά διάτρητη.

Σημειωτέον, επίσης, ότι όλη η υπόθεση, η οποία είχε προφανή σκοπό να θίξει την πολιτική υπόσταση του περιφερειάρχη και κατέληξε σε φιάσκο, στηρίχθηκε στη «στέρηση» δημοσιεύσεων αξίας μόλις 1.500 ευρώ...

Η κυρία Νικολάκου αθωώθηκε από τις κατηγορίες.


9 Σχόλια

η καταδικη ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΗ πετρακη,ηθικα εχεις θεμα στα ματια μας........................μπλακ στις επομενες

@Λάμπρος 12:51 Αν δεν είχες εμπάθεια θα καταλάβαινες ότι ο τίτλος του κειμένου υπάρχει μέσα στην πρώτη παράγραφο της ίδιας της ανακοίνωσης, δεν βγήκε αυθαίρετα...Τσιμεντόβλακα...Κουτοπόνηροι όλοι σας...

ΤΙ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ? Η ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΠΕΡΑΣΕ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ.

Ρε Ανώνυμε των 14:17, που την είδες την ανακοίνωση? Άρθρο είναι. Μάθε να διαβάζεις!!!

Θυμιο ο καραπαπιερης ή ο Βαγγελακης σου δεν ξερει να γραφει;

Ο Μπέος πάντως όταν την έφαγε (την ποινή) και σε δεύτερο βαθμό προσέφυγε στον Αρειο Πάγο σεμνά. Εξίσου σεμνά η διοίκηση τον ξήλωσε από το αξίωμα που του ανέθεσαν οι ψηφοφόροι του διότι αυτό προβλέπει ο νόμος. Οπερ έδει δείξαι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.