Καταζητείται ηλικιωμένος στην Τρίπολη που εγκατέλειψε τον σκύλο του

Καταζητείται ηλικιωμένος στην Τρίπολη που εγκατέλειψε τον σκύλο του

Φεβρουάριος 17, 2019 - 17:01
3 σχόλια

Το πρόβλημα με τα αδέσποτα που αντιμετωπίζουμε στην πόλη μας δεν είναι μόνον αποτέλεσμα της ανεπάρκειας διαχείρισής του από τις αρχές του τόπου, αλλά και της αδιαφορίας των συμπολιτών μας, οι οποίοι, παρά το γεγονός ότι ο Νόμος έχει αυστηροποιηθεί σε σχέση με την εγκατάλειψη των ζώων, παρά το γεγονός ότι βλέπουν το πρόβλημα που συνεχώς διογκώνεται, εξακολουθούν με πρακτικές του παρελθόντος να ξεφορτώνονται τα κατοικίδιά τους και να τα εγκαταλείπουν στον δρόμο.

Ευτυχώς, όμως, που οι πράξεις αυτές πλέον καταδικάζονται από τους νουνεχείς συμπολίτες μας, οι οποίοι δεν διστάζουν να καταγγείλουν ανάλογα περιστατικά όταν τα αντιληφθούν.

Χθες το μεσημέρι, στην οδό Παλαντίου στη Τρίπολη, ηλικιωμένος επιβαίνων σε όχημα, εγκατέλειψε τον σκύλο του και εξαφανίστηκε. Οι περίοικοι, όμως, αντιλήφθηκαν το γεγονός και προέβησαν σε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης.

Ο άνδρας καταζητείται.

Θυμίζουμε ότι η εγκατάλειψη ζώου από τον ιδιοκτήτη του μπορεί να τιμωρηθεί με πρόστιμο έως 1.000 ευρώ.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

επίσης, εδώ και μερικές μέρες έχουμε εμφάνιση νέων πολυάριθμων αγελών και νέων μάλιστα κουταβιών στην πόλη...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ;;;...Η....ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ...ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ....

Δεν χρειάζεται να το παρατήσεις στην ζούλα. Απλά πας στο δημαρχείο που έχεις καταχωρήσει το σκύλο για το τσιπάκι(εδώ γελάμε) και δηλώνεις ότι το εγκαταλείπεις, ότι το αφήνεις αδέσποτο. Ούτε πρόστιμο ούτε τίποτα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.