Καταβλήθηκαν οι μισθοί των εργαζόμενων στην ΚΕΔΗΤ

Καταβλήθηκαν οι μισθοί των εργαζόμενων στην ΚΕΔΗΤ

Δεκέμβριος 10, 2019 - 13:26
0 σχόλια

Μετά από το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στην ΚΕΔΗΤ με τους κατασχεμένους λογαριασμούς, η μισθοδοσία στην ΚΕΔΗΤ πραγματοποιήθηκε κανονικά και όλοι οι εργαζόμενοι έλαβαν τα χρήματά τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι η τράπεζα είχε κατασχέσει χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Επιχείρησης, αλλά όπως αποδείχθηκε η πράξη αυτή ήταν παράνομη και η τράπεζα αποδέσμευσε τα χρήματα της ΚΕΔΗΤ.

Ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες, έχει επέλθει μια κανονικότητα στην Επιχείρηση.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον νέο πρόεδρο της ΚΕΔΗΤ κ. Χλέπα Τάκη, ενημερωθήκαμε ότι υπάρχουν οι διαβεβαιώσεις από την πλευρά της τράπεζας ότι δεν θα δημιουργηθεί ξανά πρόβλημα με τους λογαριασμούς.

Τέλος, να προσθέσουμε ότι από την ενημέρωση που έκανε ο δήμαρχος σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών της επιχείρησης είναι περίπου 685.000 ευρώ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει η συνάντηση των επικεφαλής των παρατάξεων του ΔΣ, προκειμένου να γίνει μια γενική ενημέρωση και για να αποφασιστεί το μέλλον της Επιχείρησης.

Προς το παρόν η Επιχείρηση κατάφερε και εξασφάλισε τις μισθοδοσίες των εργαζόμενων οι οποίες το προηγούμενο χρονικό διάστημα ήταν μετέωρες, λόγω τις «παράνομης» δέσμευσης των χρημάτων από την τράπεζα.

 

 

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.