Κατάθεση ψηφοδελτίου για τον συνδυασμό «Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά»

Κατάθεση ψηφοδελτίου για τον συνδυασμό «Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά»

Μάιος 06, 2019 - 12:52
5 σχόλια

Η παράταξη «Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά» κατέθεσε χθες το βράδυ τον ολοκληρωμένο συνδυασμό της για τις προσεχείς εκλογές της 26ης Μαΐου.

Συνεχίζουμε την πορεία μας και ξεκινάμε των αγώνα μας, έχοντας μαζί μας ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο της αυτοδιοίκησης αλλά και πολλά νέα πρόσωπα με όρεξη και διάθεση προσφοράς.

Ευχαριστώ όλους όσους είναι δίπλα μου από την αρχή στην δύσκολη αλλά αποδοτική διακυβέρνηση του Δήμου και όλους όσους αποφάσισαν να πορευτούν μαζί μας σε ένα ανανεωμένο συνδυασμό ώστε να συνεχίσουμε μαζί με Όραμα και Σχέδιο για ένα σύγχρονο Δήμο Τρίπολης.

Δημήτρης Παυλής


5 Σχόλια

Ο Σταματόπουλος άνετα θα μπορούσε να κρατάει το εικόνισμα του Άη-Σώστη, μήπως και τους σώσει στις εκλογές από το στραπάτσο

Εσύ Σταματόπουλε με τον Παυλή κρατήστε μια φωτογραφία με κανα αδέσποτο. Θα σας τιμήσουμε όπως πρέπει.

Μπορεί με τα αδέσποτα να μην πηγές καλά Σταματόπουλε , αλλά έβαλες μια τάξη στις λαϊκές με τους γυφτους και τους παράνομους παραγωγούς. Εμένα ως παραγωγό με προστάτεψες. Μια ευκαιρία θα στην δώσω ακόμα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.